24 Mart 2016 Perşembe

Garnier Göz Makyaj Temizleyici

Migros Kadınlar Günü indiriminde aldığım, kendisinden epey övgü ile söz ettiren Garnier Göz Makyaj Temizleyici Express Çift Etki bugün bloguma konuk oluyor. 


Ürünü satın alırken ambalajında yazan çift etki yazısı ilk olarak dikkatimi çekmişti. Suya dayanıklı göz makyajlarını yağlı his bırakmadan temizlemeyi vaat ederken, aynı zamanda içerisindeki arginin ile de kirpikleri güçlendirmeyi hatta bazı blogger/vlogger arkadaşlarımın deyimi ile kirpikleri uzattığı yönünde yorumlar duydum. Bu durumdan eksik kalır mıydım? Tabi ki de hayır :) 


Hadi gelin 17 günlük kullanım sonucu bendeki etkilerine birlikte bakalım:

- Her çift fazlı ürün gibi bu ürünü de epeyce çalkaladıktan sonra iki adet temizleme pamuğuna yeteri miktarda döktükten sonra, makyaj temizleme pamuklarını gözlerimin üzerine koyup yirmiye kadar sayıyorum. Sonra nazikçe pamuğu içten dışa doğru çekiyorum. Sonuç; pamuk üzerinde fotokopisi çıkmış göz makyajı :) 

- Şaka bir yana gerçekten de vaat ettiği gibi en yoğun göz makyajlarını, suya dayanıklı maskaralarımı epey güzel temizliyor. En sevdiğim yanı da temizlemeden sonra göz çevremde yağlı bir his bırakmaması oldu. Ben zaten göz çevremi bu tür ürünlerle temizledikten sonra bir misel su ile geçiyordum, fakat Garnier Göz Makyaj Temizleyici' den sonra elim tekrar bir misel suya gitmez oldu.



-  Yağlı göz çevremde herhangi bir yağ bezesine de sebep olmadı. 

- 17 günlük kullanımım sonucu kirpiklerimi uzattığını söyleyemeyeceğim, fakat makyajımı temizleme sırasında pamuğumda kirpik görmemek epey sevindirici oldu. Şu an kullandığım Loreal markasına ait çift fazlı temizleyici bittikten sonra indirimlerde Garnier' dan alıp stoklayacağım. Uzun süreli kullanım sonucundaki etkilerini de gerçekten merak ediyorum çünkü.

Kısacası bu kadar uygun bir fiyata, bu kadar etkili bir ürün olması sevindirici. Siz de Garnier Göz Makyaj Temizleyici' ye indirimlerde 6-7 TL gibi bir fiyata sahip olabilirsiniz.



10 yorum:

  1. Benim de piyasadaki en sevdiğim göz makyajı temizleme ürünü bu! Süper bir şey! Gerçi şu ara hindistan cevizi yağından şaşmıyorum ama pratik bir çözüm istediğimde elim Garnier'ye gidiyor. Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de üşenmediğim günlerde elimde hangi yağdan fazla varsa önce kabasını onla bir akıtıyorum, hindistan cevizi yağını denememiştim ama^^

      Sil
  2. ben de seviyorum bunu elimdeki yves rocher biter bitmez tekrar buna döneceğim stoğum da sağlam..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yves Rocher de çok güzel aslında buna göre tek eksi yanı yağlı his bırakması:) Ben de Migros indirminde stoklayacağım^^

      Sil
  3. Çok sevilen bir ürün :) Teşekkürler paylaşımın için ♥

    YanıtlaSil
  4. farkli bi markanın aldım yakında zaten zehir zemberek bir yazısı geliyor çift fazlı dedi diye görevli aman mükemmel iyi bir ballayarak anlattı. Güvenip aldım eve geldim makyajı temizliyorum sen git 10 tane kirpiğimi beraberinde al pamuğa. İnan 1 aydır makyaj resmi paylaşamıyorum çünkü kirpiğim boşaldı bildiğin.
    şimdi sende bu yazıyı gördüm nasıl mutlu oldum çok büyük arayıştayım çünkü göz makyajı temizleyici. en kısa zamanda hemen alıyorum bende.
    çok kocaman teşekkür ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ay çok kötü olmuş, umarım bunu aldığında severek kullanırsın. Öncesinde badem yağı kullan makyajı akıtırken, sonra böyle bir temizleyici kullan daha nazik davranmış olursun, hem de kirpiklerin gürleşir:) Sevgiler :)

      Sil
  5. Fiyat performans bakımından gerçekten çok iyi

    YanıtlaSil