14 Ekim 2015 Çarşamba

Hızlı Saç Uzatma || Dax Supergro Saç Bakım Yağı

Merhaba! Beni Instagram' dan takip edenler bilirler, kilo almamı engellediğini düşündüğüm belimde olan saçlarımı bir karıştan fazla kestirdim ve bu zaman dilimi de tam nişanıma üç hafta kalaydı. Bu yüzden saçlarımı bir an önce uzatmak için arayışlara girdim ve aklıma methini çokça duyduğum Dax Supergro Saç Bakım Yağı geldi. 
Dax Supergro Saç Bakım Yağı; jojoba yağı, hindistanceviziyağı,çay özü, papatya özü, badem yağı, aloe vera, avokado özü, susam yağı, buğday özü, fıstık yağı, bitkisel yağlar ve mineraller içeriyor. Ben de bu kadar çok saç için besleyici içeriği görünce hemen kullanmaya başladım. Üzerinde önerildiği gibi haftada iki kez olmak üzere bu tarihe kadar (5 haftada) toplamda 10 kez kullandım. Saçlarımın boyundaki gözle görülür değişim ortaya çıkınca ben de hemen sizlerle paylaşmak istedim. 

Uygulama: Yukarıda da belirttiğim gibi, haftada iki gün olmak üzere banyoya girmeden önce yoğun kıvamlı saç bakım yağını parmaklarımla alıp önce iki avcumun arasında ısıtıyorum, sonrasında saç derisine 10 dk boyunca masaj yaparak uyguluyorum. 1 saat bekledikten sonra saçlarımdan arındırıyorum. Yoğun kıvamlı bir bakım yağı olduğu için arındırma işleminde zorluk çıkmaması açısından, yıkama sırasında saçımı ıslatmadan önce şampuanlıyorum 3-4 dk köpürtmeye çalıştıktan sonra yıkıyorum. 

Saçlarım 5 haftada üç dört cm uzadı. Tabi bu işlemi yaparken aynı zamanda beslenme ve uyku düzenime çok dikkat ettim. Uzamaya ek olarak saç diplerimden minik minik saçlar belirmeye başladı.

Dax Supergro Saç Güçlendirici Bakım Yağı' na Watsons mağazalarındam ve n11.com' dan online olarak satın alabilirsiniz. 

4 yorum:

  1. gerçekten de iyiymiş uzatması..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ablacım, düzenli kullanımın ve masajın etkisinin de çok olduğunu düşünüyorum.

      Sil