30 Ekim 2015 Cuma

Bitenler 6

Bu bitenler yazım sanırım Ağustos/Eylül ayı bitenleri :) 
Ekim bitenleri fotoğrafları çekildi onlar da yolda!!







Elidor Doğanın Enerjisi Canlı ve Dirençli Saçlar serisi yazın ferah kokusu ile severek kullandığım bir seriydi, ayrıntılı yazısını şurada yazmıştım.

Isana Med Ultra Sensitive Deo Spray: Alüminyum içermeyen, ferah pudra kokulu bir deodorant. Terlemeye karşı pek önleyici etkisini görmedik, fakat yine de severek kullandık. Kış için indirim zamanı anneme yine stoklayacağız. İndirimsiz bile uygun fiyatlı aslında 6.45 TL gibi bir fiyatı var.

Avon Senses Citrus Vücut Scrubı : Yaz mevsiminde ferah kokusu ile severek kullandığımız bir vücut peelingi. Güya diğer iki çeşidini de kullanmak için almıştım, kardeşim sağolsun bu çeşidi hariç hepsi gitti :) Ayrıntılı yazısı burada.

Bioderma Sensibio H2O Makyaj Temizleme Suyu: Severek kullandığım bir makyaj temizleme suyu, dermokozmetik de olduğu için içim çok rahat kullanıyorum. İndirim zamanı stoklayacağım ürünlerden. Ayrıntılı yazısı burada.

Benri Disk Temizle Pamuğu: Nedense ben bu Benri pamukları bir türlü sevemedim, çok sert geliyorlar yüzüme. Seyahat için annemin zoruyla almıştım, darda kalınca kullanıp bitirdim, Bir daha almam.

Apaks Makyaj Temizleme Pedi: Bim' de satılan makyaj temizleme pedleri, Benri pamuklardan daha yumuşak oldukları kesin. Evimin dibinde de Bim olduğu için elimdekiler bittikçe sürekli aldığım bir ürün. 70' li 1.45 TL olması gerek.

Rituel de Beaute Siyah Nokta Temizleyici Bant: Severek kullanıyorum. Her ay görmekten bıkmış olabilirsiniz :) Yazısı burada.

Splat Professional Biocalcium Diş Macunu: Geç farkedip tanıştığım severek kullandığım diş macunum. Ben Splat Extreme White olan macunumla birlikte kullandım. Diş beyazlatan Extreme White Macun' un da yazısı burada.

Mediwell Ateş Düşürücü Bantlar: Annem ateşlendiğinde boyun köküne yapıştırdık gerçekten de serinletici etkini sevdik. Ben ayrıca sıcak günlerde serinletici olarak kullandım :)

Essence Longlasting Göz Kalemi: Siyah göz kalemi yiyici olarak severek kullanıp bitirdim :) Yazısı burada.

Olay Essentials Active Hydrating Yüz Kremi: Yazın banyo sonrası fazla gerginleşen cildimde kullanıp bitirdim. Yazısı burada.

Sizler geçtiğimiz aylarda neler bitirdiniz? Ortak kullanıp bitirdiğimiz ürünler olmuş mu? 

7 yorum:

  1. Rituel de beaute siyah nokta temizleyici bandı dayanamayıp aldım bende bakalım umarım severim bende :) http://hulyaninsirlari.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  2. Rituel de beaute siyah nokta temizleyici bandı bende kullandım oldukça memnun kalmıştım :)
    Blogumda bir çekilişim var canım 2 kişiye essence ürünlerinin de içinde bulunduğu makyaj çantası hediye ediyorum Beklerim
    http://beyazbegonvil.blogspot.com.tr/2015/10/beyazbegonvil-ve-essence-ile-2-kisiye.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de 1 seneden fazladır severek kullanıyorum :)

      Sil
  3. burun bandının kokusu bana çok kötü gelmişti :/ watsons ın pamuğunu tavsiye ederim ^.^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet haklısın ben de kokusunu pek sevemedim, ama verdiği etkiyi seviyorum. Watsons yakınlarımda hiç yok, ama gittiğimde bakacağım, teşekkürler :)

      Sil
    2. gratiste satılan cettua burun bandını tavsiye ederim ^.^ aynı etki kötü kokmuyor

      Sil