26 Ekim 2015 Pazartesi

Alışveriş (Yves Rocher, Avon, Rossmann, Kozmela)

Merhaba! İlk kez online alışverişlerim dışında bir alışveriş yazısı paylaşıyorum, ben çok seviyorum böyle yazıları okumayı. Umarım sizler de aynı zevkle okursunuz. 

Yves Rocher alışverişim:

Alışveriş (Yves Rocher, Avon, Rossmann, Kozmela)
-Bu ay doğum günüme özel Yves Rocher' den aldığım mesaj üzerine çok merak ettiğim Hydra Vegetal serisinin toniğini satın aldım. Fiyatı 22.40 TL' ydi. Salatalık kokusuna sahip olan bu toniği aldığım günden beri severek kullanıyorum. Ayrıntılı yazısı bu hafta blogumda olucak. 

-Gelen mesajda 1 alana 1 bedava kampanyası tanımlanmıştı. Ben de toniğin yanında bu hakkımı Yves Rocher Nutri Repair Mask' den yana kullandım. İlk izlenim olarak kokusu, verdiği yumuşaklık ve parlaklık gerçekten çok sevdiğim bir ürün oldu. Yakında detaylı yazısı blogumda olucak.

-Alışverişim sonunda da yine doğum günüme özel Yves Rocher' nin hediyesi Ihlamurlu Şampuan oldu. Elimde o kadar çok şampuan var ki denemem gereken, o yüzden bu ileriki sıralarda :)

Avon siparişlerim:

Alışveriş (Yves Rocher, Avon, Rossmann, Kozmela)

-Evet itiraf ediyorum tüm siparişin içinde gerçekten ihtiyacım olan sıkı tutuş sağlayan Avon' un Advance Techniques serisinden saç spreyiydi. Bu serinin şampuanları, argan yağı ve saç bakım ürünleri o kadar güzel kokuyor ki, yıllardır severek kullandığım bir sprey. Fiyatı:6,95 TL' ydi. 

-Vanilya ve sandal ağacı kokusuna sahip olan duş jeli, kışa yakışan kokular olduğunu düşündüğümden, annem de temsilci olduğu için Panaroma katalogundan 2.95 TL' ye satın aldım. 

-Argan yağlı saç bakım maskesi ise, argan yağlı saç serumu alana 1,95 TL' ydi. Yine sevdiğim seriden olduğu için kokusuna bayıldım. Bir kere denedim, ince telli çabuk sönen saçlarımın hacmini götürmedi.

-Incandessence Vücut spreyi çantada taşımalık ağır olmayan bir koku. Ben şimdi kullanmaya başladım ama yüksek ihtimal kardeşim gelince elimden alıp gidecek :) Fiyatı 6.95 TL' ydi.

Rossmann alışverişim:

Alışveriş (Yves Rocher, Avon, Rossmann, Kozmela)

-Sonbahar/kış ojelerimi dizmeye başladım. Note Cosmetics' e ait 49 Gamet adlı bordo minik ışıltılara sahip bir oje aldım, 2.99TL ydi. 

-Pastel 11 numaralı petrol mavisi diye tabir ettiğim ojeyi sonunda buldum, fiyatı 2.50 TL' ydi. 

-Son olarak da Essence Make Me Brow, kaş maskarasını aldım, 9.25 TL' ydi. Aslında Rimmel London' ın kaş maskarasından memnundum, fakat bu maskaranın fırçası daha küçük olduğu için daha kullanışlı olacağını düşünüyorum. Yazısı yakında blogumda olucak.

Kozmela alışverişim:
Alışveriş (Yves Rocher, Avon, Rossmann, Kozmela)

-Geçtiğimiz günlerde Moshos Garden ürünleri artık kozmela.com' da da satılmaya başlandı. Bu duruma özel bir hafta boyunca Moshos Garden ürünleri %50 indirimliydi. Ben de ne zamandır denemek istediğim Kil Maskesi' ni sepetime ekledim. 15.90 TL' ydi. Kargo bedava ürünler arasında da severek kullandığım Bioderma Sebium Temizleme jeli 9.90 TL'ydi. Bunlar nişanlımın hediyesi oldu :) 
Alışveriş (Yves Rocher, Avon, Rossmann, Kozmela)

Diğer kozmetik başlığı altındaki doğum günü hediyelerim ise hiç yüz yüze tanışma fırsatımızın olmadığı fakat sürekli konuştuğum blogumun ve Instagram hesabımın bana kazandırdığı canım arkadaşım Müjdem' den gelenlerdi :) Bazısı çok merak edip bulamadığım bazısı da önceden severek kullandığım ürünlerden oluşan kocaman bir paket göndermiş. Bitter çikolatalı bisküvileri yedim bile :)

Benim geçtiğimiz günlerde yaptığım alışverişlerim bu şekildeydi. Sizler son günlerde neler aldınız?


8 yorum:

  1. hepsini güle güle kullan yorumları bekliyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum ablacım :) Artık karar aldım, yılbaşına kadar oje dışında hiç bir şey almayacağım :)

      Sil
  2. Yves rocher'nin nutri repair mask gerçekten harika bir ürün :)
    Güle güle kullan hepsini

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kesinlikle öyle! Çok teşekkür ediyorum :)

      Sil
  3. güle güle kullanın.. Yves Rocher onarıcı ve yenileyici serisini çok seviyorum bende

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de ilk kez deneyimledim, gerçekten güzelmiş! Çok teşekkür ediyorum :)

      Sil
  4. Çok güzel olmuş bu alışverişler yaa :))) Bayıldım bir sürüsüne, benim de almak istediğim şahane ürünler mevcut :)) En kısa sürede almak lazım ! Güle gülee kullanın ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum, daha iyileri sizlerin olsun :)

      Sil