25 Mayıs 2015 Pazartesi

Watsons Magic Güneşten Koruyucu Dudak Balsamı SPF 30 | Sunblock Magic Lip Balm SPF 30

Herkese mutlu haftalar!

Bugün sizlere çok sevdiğim arkadaşım Müjdem' in hediyesi (profiline buradan ulaşabilirsiniz), sevimli mi sevimli bir dudak balsamından bahsedeceğim. 

Watsons Güneşten Koruyucu Dudak Balsamı Spf 30 PA+ 
(Watsons Sunblock Magic Lip Balm)



Öncelikle ürünün vaat ettiklerine bakalım:

İçeriğindeki SPF 30 faktörü ile dudaklarınızı UVA/UVB ışınlarına karşı korur ve dudaklarınıza büyüleyici pembemsi bir renk verir. Dudaklarınızı sağlıklı ve doğal görünümlü tutabilmek için, güneş etkilerinin neden olduğu kuruluğu giderir. 



Şirin pembe ambalajını açtığınızda içinden beyaz renkte bir dudak balsamı karşılıyor sizleri. Renk vermeyecek diye bir kanıya varıyorsunuz. Fakat sürüm aşamasından sonra dudağa vermiş olduğu tatlı pembe rengi görünce bayıldım diyebilirim. İçerisindeki güneş koruma faktörü de çok sevdiğim pembe rengine ek olarak yaz için şimdiden gönlümü fethetti :) Bu dudak balsamının sevdiğim diğer bir yanı da dudağa sürdükten bir kaç saat sonunda dudak içlerinde birikme gibi bir sorunla karşılaşmamam oldu. 




Eğer küçükken fazlaca şurup içmiş ve bıkmış biriyseniz kokusu tam olarak o şuruplar gibi:) Ben çok içmiş olmama rağmen alışkanlık olmuş sanırım, pek rahatsız etmedi :) Ama tadı kokusu kadar güzel değil. Gün içinde nemde azalma hissettiğim zaman hemen tazeliyorum. 


Sizler de Watsons Güneşten Koruyucu Dudak Balsamı' na Watsons' lardan 5.90 TL' ye sahip olabilirsiniz. 

Bir sonraki postta görüşmek üzere...






2 yorum:

  1. güzel bir ürün ancak plaj çantasının içinde hatta normal bir çatanın içinde biraz sıcak gördüğü anda eriyor ve kopup kırılıyor benim 2 tane öyle telef oldu :-((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay evet şimdiden hava böyleyken yumuşama mevcut bir de plaj çantasında düşünemedim!

      Sil