6 Mayıs 2015 Çarşamba

Maybelline Babylips Electro Strike A Rose

Herkese Merhaba!

Bugün sizlere Maybelline Babylips' in Electro serisinden Strike A Rose dudak balmından bahsedeceğim. Babylips' in ülkemize yeni gelen bu serisi kozmetik mağalarında yerini almaya başladı bile. Ben de pembe ruj sever olarak az da olsa renk vereceğini düşündüğümden Strike A Rose' u denemek istedim.




Tam anlamıyla mis gibi şeftali kokusuna sahip olan bu dudak balmı: 

*Yoğun dudak bakımı
* 8 saat nemlendirme
*Dudaklara dolgunluk hissi vermeyi vaat ediyor. 

Aynı zamanda içeriğinde shea yağı, bal ve E vitamini bulunduruyor.




Kokusu demin de söylediğim gibi harika şeftali kokuyor. Eğer siz de 90' larda çocukluğunuzu geçirdiyseniz hatırlarsınız, küçükken yediğimiz dil şeklindeki yumuşak şekerlemeler gibi:) Nemlendirme konusunda sıradan bir dudak balmından öteye gidememiş. İlk sürdüğünüzde yoğun nemlendiriyor, çabuk emiliyor. Fakat etkisi 8 saat devam etmiyor.

Renk vermesi konusuna gelecek olursak, ilk katta hafif pembemsi mercan rengi beliriyor. İkinci katta daha parlak bir gloss sürmüş gibi görüntü oluşuyor. Paketleme konusunda da başarılı buldum. Asansörlü yapısı dudak balmını kapatırken (asansörü indirirken) son aşamada tık sesi ile kilitleniyor. Çantada kendi kendine çevrilip açılmasına  engel oluyor.




Maybelline Babylips Electro Stirke A Rose dudak balmına Gratis, Watsons, Cosmetica ve tüm yerel kozmetik marketlerinden 6-7 TL gibi bir fiyata sahip olabilirsiniz.

Bir sonraki postta görüşmek üzere...
Beni Instagram' dan da takip edebilirsiniz: hergun1kozmetik






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder