28 Mayıs 2015 Perşembe

Olay Essentials Normal/Karma Ciltler için Nemlendirici Losyon

Günaydın!

Bugün sizlere tüm kış memnuniyetle kullandığım bir yüz kreminden bahsedeceğim. 

Olay Essentials Normal/Karma Ciltler için Nemlendirici Losyon



Öncelikle cildimin yaz mevsiminde yağlıya dönük karma, kış mevsiminde ise kuruya dönük karma olduğunu belirtmek isterim. Yine de sivilce olur mu korkusu ile kışın da karma kelimesi geçen bir nemlendirici denemek istedim. 

Olay Essentials Normal/Karma Ciltler için Nemlendirici Losyon, yağsız, parfüm içeriyor ve hafif pembemsi bir rengi var. Kokusu da Elidor' un mor seri olan şampuanını kullanan varsa aynen öyle kokuyor:) Ben sevdim.

                                     


Temizlenmiş cildime, parmaklarıma yeterli miktarda ürünü alıp biraz ısıttıktan sonra uygulama yapıyorum. Sürer sürmez çabucak emiliyor. Yapış yapış his bırakmıyor. Makyaj altına rahatlıkla kullanabiliyorum. Gün içinde de makyaj altından herhangi kusma sıkıntısı ile de karşılaşmadım. Kış mevsiminde fazla kuruyan yanaklarımı yeterince nemlendirdi. T bölgemde sivilcelenme de yapmadı. 



100 ml' lik paketi annemle birlikte 4-5 ayda bitirdik sayılır. Bir daha alır mıyım? Başka ürünler denemek istiyorum. Fakat memnun kalmadığım bir ürün de değil. 

Sizler de Olay Essentials Normal/Karma Ciltler için Nemlendirici Losyonu denemek isterseniz kozmetik marketlerden indirimlerde 13-14 TL civarında bir fiyata sahip olabilirsiniz. 

2 yorum:

  1. olayin kullandığım bütün ürünlerini sevmiştim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yanlış hatırlamıyorsam kullandığım ilk ürünü bu markanın :)

      Sil