21 Mayıs 2015 Perşembe

H&M Pink Nudes Far Paleti

Merhaba!

Bugünün konuğu H&M Pink Nudes Far Paleti





Nedense palete ilk baktığımda aklıma bahar makyajları geliyor. Kullanmaya başladıktan sonra da günlük hafif ışıltılı göz makyajları yapabileceğimi anladım :) Görsellerde de gördüğünüz gibi beş adet hafif ışıltılar bulunduran bir far paleti. Pigmentasyon konusunda çok da başarılı olduğunu söyleyemeyeceğim. Far bazı ile 2-3 kat sonunda istediğiniz rengi elde edebiliyorsunuz. Çok ilginç gelen bir nokta ise, renkler koyulaştıkça pigmentasyonlarının azalması oldu. Ben tam tersinin olmasını beklerdim :)




Yine daha önce Flormar 07 numaralı paletini anlatırken yaptığım gibi anlatımımı kolaylaştırması açısından farları numaralandırdım. Bu arada Flormar' ın 07 numaralı paleti ile ilgili yazımı da buradan okuyabilirsiniz. 




1 numara: Özellikle ilkbahar ve yazın yaptığım nerdeyse tüm göz makyajlarımda daha aydınlık ve dinç bir görüntü için bu rengi göz pınarlarıma ve kaş altlarıma uyguluyorum. Paletin en iyi pigmentasyonu bu renkte diyebilirim :)

2 numara: Ben bu rengi Wet n Wild Brulee rengine çok benzettim. Brulee' den ışıltılı ve pigmentasyonu Brulee ile yarışamaz bile :) Günlük makyajlarımda tüm göz kapağına uygulayıp bol maskara ile güzel bir görüntü elde ediyorum. Bu da en pigmentli renklerden bir tanesi.

3 numara: Bu sene pembe ve coral tonlarında göz makyajları biliyorsunuz çok moda oldu. Ben önce mat bir krem rengi far ile tüm göz kapağımı nötrledikten sonra, bu renk ile gözün katlanma bölgesinden geçiyorum. Sonra gözlere inceeyeliner ve bir de bol maskara. Bence bu senenin en trend göz makyajı :) Pigmentasyonu çok çok az, fakat far bazı ile bir kaç kat sonra rengini veriyor.




4 numara: Açıkçası pek tercih ettiğim bir renk olduğu söylenemez. Yine de hiç kullanmadım değil. Pigmentasyonu en az farlardan biri olduğu için göz pınarlarımı aydınlatmak için arada bu farı da kullanıyorum.

5 numara: Bu far paletinin pigmentasyonu en az farlarından biri olan bu koyu gri. Parmağınıza her ne kadar metalik bir gri gibi gelse de göz kapağında bu görüntüyü elde edemiyorsunuz. Ben de koyu bol eyelinerlı bol maskaralı göz makyajlarımda bu rengi kullanıyorum. 




H&M Pink Nudes Far Paleti günlük kullanım için hafif de ışıltılı renkleri sevenler için alınabilecek bir far paleti diyebilirim. Bu paleti H&M mağazalarından 13 TL gibi bir fiyata sahip olabilirsiniz.

6 yorum:

  1. bu nude serileri evet çok pigmentli değiller ama hoşlar seviyorum ben..

    YanıtlaSil
  2. Çok tatlı ve güzel duruyor ama ne yazık ki İzmir'de H&M yok :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı dertten muzdaripmişiz bana da çok sevdiğim bir arkadaşımın hediyesi:) Umarım kısa zamanda açılır. Sevgiler.

      Sil
  3. Far paletleri pigmentasyon ve kalıcılık açısından başarılı değil fakat allık ve bronzerları farlara göre başarılı cidden :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet haklısın, allığını da kullanıyorum arasında çok fark var!

      Sil