20 Mayıs 2015 Çarşamba

Garnier Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu

Merhaba!

Bugün konuğumuz Garnier Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu




Hepimizin bildiği gibi Bioderma Sensibio H2O Makyaj Temizleme Suyu' na muadil olarak gösterilen uygun fiyatlı bir ürün Garnier Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu.

Çok etkilyeci bir vaatle çıkıyor karşımıza: ' Evet, eğer tek bir hareketle makyajınızı temizleyecek; etkili, hızlı ve kolay kullanımlı bir ürün arıyorsanız, uygundur.' 



Yazıma öncelikle ilk makyaj temizleme suyu deneyimimin Garnier Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu olduğunu belirtmekle başlayayım. Fakat Bioderma Sensibio H2O Makyaj Temizleme Suyu' nu da denedikten sonra arada bazı farklar olduğunu gördüm. Bioderma Sensibio H2O Makyaj Temizleme Suyu' nu şurada yazmıştım.

Garnier Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu, 400 ml' lik şişede, sevimli pembe kapağı ve minik açıklığı ile bizleri ürün israfından kurtarıyor. 200 kez kullanım için yeterli olduğu da belirtilmiş. İçerik olarak  Bioderma Sensibio H2O Makyaj Temizleme Suyu' ndan bir kaç bileşen hariç neredeyse aynı. Demin de söz ettiğim gibi bir kaç farkla Bioderma Sensibio H2O Makyaj Temizleme Suyu biraz daha önde benim için :)



5 aylık kullanımım sonrasındaki düşüncelerime gelelim:

Akşam makyajımı temizlemek için kullanıyordum. Bu ürünü tonik olarak da kullananlar var, fakat ben sonrasında bıraktığı yapış yapış histen dolayı sadece makyaj temizleme suyu olarak kullandım. Çok fazla ten makyajı yapmayan biri olarak satın aldığım zaman da yaz aylarına denk geldiğinden beni idare ediyordu. Fakat kış aylarına geldiğimizde BB krem kullandığım zamanlarda silme işleminin ilk seferinde verdiği temizleme hissini sevmedim. Sonrasında gül suyu ile geçme gereksiniminde bulunuyordum ki pamuğumda makyaj kalıntıları ile karşılaşıyordum. 

Hafif ten makyajı yapıyorsanız yüzünüzü temizlemede yeterli gelecektir. Fakat yoğun ya da suya dayanıklı göz makyajlarını temizlemede yeterli gelmeyecektir. Ben temizleme işleminden sonra gözlerimi bebek şampuanı ile yıkıyorum, yıkama işlemi sırasında gözlerimden akan siyah suları rahatlıkla görebiliyorum. Bioderma Sensibio H2O Makyaj Temizleme Suyu' nda bu siyah sularla karşılaşmıyor muyum? Tabiki de oluyor ama Garnier' daki kadar yoğun değil :)

Bioderma Sensibio H2O Makyaj Temizleme Suyu ile Garnier Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu' nu karşılaştıracak olursak: 



Garnier makyaj temizleme suyu: 400ml. Kullanım ömrü 6 ay. Yüz makyajını temizlemede başarılı. Çok hafif göz makyajlarında da etkili. Fakat ben hafif göz makyajında da ağırda da arkasından bebek şampuanına ihtiyaç duyuyorum, tam anlamıyla temizlemek için. Fiyatı indirimlerde 12 TL civari oluyor.

Bioderma Sensibio H2O Makyaj Temizleme Suyu: 500ml. Kullanım ömrü 12 ay. Yüz makyajında da göz makyajında da Garnier ile aynı etkiye sahip. Fakat göz makyajında Garnier' dan bir tık daha önde diyebilirim. Ama ben yine bunda da bebek şampuanı ile temizliğe ihtiyaç duyuyorum. Fiyatı indirimlerde denk gelseniz bile Garnier' ın iki katına denk geliyor:) 

Garnier şu an 6 ayını doldurmak üzere ve kendisinde garip bir koku hissetmeye başladım. O yüzden yarıyı da yeni geçtiğim için fırçalarım için kullanacağım. Benim gibi çok fazla makyaj temizleme suyu bitirmiyorsanız ben Biodermayı öneririm, kullanım ömürlerine de bakarsanız zaten aynı parayı ikisine de dökmüş olacaksınız. 


                       Bir sonraki postta görüşmek üzere...

4 yorum:

  1. Paylaşım için teşekkürler,sayfama beklerim..
    http://blogdakicin.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ediyorum ben de :) Bakıyorum ben de.

      Sil
  2. Garnier'nin bıraktığı o yapış yapış hissi bende hiç sevmiyorum ten makyajını temizlemede başarılı bence fakat göz makyajında özellikle de maskara temizleme de hiç başarılı değil:/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok haklısın! Şimdilik Bioderma' dan çok memnunum :)

      Sil