8 Mayıs 2015 Cuma

Avon Senses Body Scrub Vücut Peelingi

Merhaba!


Avon' un yaklaşık 2 ay önce çıkarmış olduğu vücut peelingleri bugün bloguma konuk oluyor. Avon Senses serisi bilmeyenler için yıllardan beri duş jeli ve sıvı sabun bulunduran bir seri. Bu seriye vücut peelingi ve vücut spreylerini de ekleyerek Avon Senses ailesini genişletmeye devam ediyor. 




Avon Senses vücut peelingi üç farklı çeşide sahip:

-Garden of Eden: Egzotik meyveler, yasemin, vanilya miski ve fesleğen 
- Citrus Zing: Turunçgiller
- Lagoon: Armut, hindistan cevizi ve su meyveleri kokusuna sahip.

Aslında bende her çeşidinden bulunuyordu, kardeşim elimden Lagoon olanı alana kadar:) O yüzden görsellerimde sadece Garden of Eden ve Citrus Zing olanı görüyorsunuz. 




Avon Senses vücut peelingleri, orta formdaki granülleri cildi tahriş etmeden derinlemesine temizliyor. Duş sırasında verdiği koku çok ferah ve kalıcı. Özellikle Garden of Eden, içeriğindeki egzotik meyvelerden dolayı, jelibon şeker kokusu bırakıyor. Fakat bu koku kesinlikle yoğun bir şeker kokusu değil. Citrus Zing, çok ferah limon ve hafif portakal gibi kokuyor. Bazı tenlerde Fairy Bulaşık deterjanı gibi kokabiliyor, alırken bunu göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim. Fakat benim tenimde çok ferah turunçgil kokusu olarak kalıcılık sağlıyor. 




Kısacası ben bu vücut peelinglerini bayıla bayıla kullanıyorum. Sizler de sıcak yaz günlerinde ferah kokularla duş almak istiyorsanız, bu vücut peelinglerine bir şans verebilirsiniz.


Avon Senses Body Scrub' larına Avon Türkiye katalogundan şndirimlerde ortalama 4-5 TL' ye sahip olabilirsiniz.


4 yorum:

  1. Vücut peelinglerini hep es geçiyordum. Bunlardan bir tane edineceğim. Bana da beklerim :) http://makyajcimm.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım sen de beğenirsin, ben bayılarak kullanıyorum:)

      Sil
  2. Merhaba :) Bloğunuzu yeni keşfettim :) Bu arada yazılarınız harika ;) Bloğunuzu takibe aldım :) Benim bloğada beklerim :) Gelirseniz çoook memnun kalırım :)

    YanıtlaSil