18 Mayıs 2015 Pazartesi

Avon Makyaj Süngeri

Yeni bir haftadan minik bir yazı ile herkese merhaba!


Bugünün konuğu sevimli görüntüsü ile Beauty Blender' ı andıran  Avon Makyaj Süngeri.





Makyaj bloglarında okuduğum kadarıyla Beauty Blender' dan memnun olmayan yok. Daha Beauty Blender kullanma şerefine nail olamadım, yine de karşılaştırma yapmadan da olsa sizlere bu süngerden bahsetmek istedim. Avon Makyaj Süngeri ile şekil, renk ve tip olarak çok benzemelerine rağmen işlevsel olarak ben fazla memnun kalmadığımı söyleyebilirim.




Elinize ilk aldığınızda kuruyken plastik gibi sert geliyor. Islatınca yumuşayacağını düşünerek işlemime devam ettim. Fakat ıslattıktan sonra da fazla yumuşadığı söylenemez. Fondöteni ve/veya BB kremimi uygulama aşamasında ise dağıtma işlemi kolaylıkla ilerliyor. Fakat dağıtma işlemi sonucunda belirli bölgelerde homojen bir dağılım sağlamıyor. Ben de bu işlem sonra tekrar parmaklarımla üzerinden geçmek zorunda kalıyorum, doğal bir bitiş yakalıyorum. Daha sonra kapatıcı uygulamak için denemek istedim. Sanırım en sevdiğim kullanım şeklim de bu oldu:) Kaptıcımı dağıtma işleminden sonra  Avon Makyaj Süngeri' ni kapatıcımın fazlasını almak için kullanıyorum. Sonrasında oluşan çizgileri yine parmaklarım yardımıyla homojen hale getiriyorum.







Eğer sizler de denemek isterseniz Avon Türkiye katalogundan 9-10 TL gibi bir fiyata sahip olabilirsiniz. 

6 yorum:

  1. Hiç memnun kalmadım çok sert ya :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle, ıslatıyorum yok, çok sulu bırakıyorum yine yok:(

      Sil
  2. ben de yazmıştım beğenmedim maalesef :-((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet şekil şemal olmuş ama başarılı değil çok haklısın :(

      Sil
  3. Mrb, bende avonun bu makyaj süngerini duygunun youtube kanalında raslamıştım ve o memnun kaldığını söylemişti hatta almayı düşündüm bende ama şimdi kararsız kaldım :)
    Bu arada banada beklerim canm <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de öyle dediğini duydum, ama çok sert bence. Yine de sen bilitsin:)

      Sil