26 Mayıs 2015 Salı

Avon Glimmerstick Göz Kalemi

Günaydın!

Bugün sizlere yıllardır severek kullandığım Avon Glimmerstick Göz Kalemi' nden bahsedeceğim.



Makyajımda göz kalemi kullanmadığım zaman eksik hissetiğimi sanırım beni takip eden herkes öğrenmiştir :) Bloguma yeni denk gelen arkadaşlarım diğer göz kalemi/eyeliner yazılarımı buradan ve buradan okuyabilirsiniz. Sizin için en uygun olanı seçmeniz açısından fikir olacaktır diye düşünüyorum. Kış için en sevdiğim göz kalemi Avon Supershock Gel Eyeliner iken, yaz mevsiminde ise daha kuru formdaki göz kalemlerini tercih ediyorum. En başarılı bulduğum kalemler ise bu zamana kadar Avon Glimmerstick Göz Kalemi ve Essence Longlasting Göz Kalemi oldu.




Avon Glimmerstick Göz Kalemi 

Avon Glimmerstick Göz Kalemi yapısı, Avon Supershock Gel Eyeliner kadar yumuşak değil. Kalem sürdüğünüz ilk katta tam siyahlık vermiyor. Yaz sıcağının etkisi ile biraz daha yumuşamaya meğilli yapısı ile kirpik diplerime kolaylıkla sürebiliyorum (Essence Longlasting göz kaleminde kirpik diplerimi kalemin hafif sert yapısından dolayı biraz daha zor dolduruyordum). İkinci katta ise simsiyah istediğim görüntüyü elde edebiliyorum. Göz kapaklarım yağlı olmasına rağmen, far bazı da kullanmadığım halde gün içinde kesinlikle akma ve göz üstüne bulaşma yapmadı. Far bazı kullandığım zaman da ben silmediğim sürece kesinlikle çıkmıyor :) Yine malesef göz içine sürdüğüm zaman akma sorunu ile karşılaştım. Fakat göz altlarında far bazı ve üzerinden biraz da farla desteklenince akma sorununun üstesinden gelebiliyorum. Bu göz kalemi de asansörlü ambalajda bulunduğu için makyaj çantamda kolaylıkla taşıyabiliyorum. 



Eğer sizlerde göz üzerinde akmayan, göz kapaklarına bulaşmayan bir kalem arayışında iseniz Avon Glimmerstick Göz Kalemlerini gönül rahatlığıyla deneyebilirsiniz. Yok ben yakınımda Avon Satış Temsilcisi bulamam diyorsanız, bu kalemin alternatifi olan Essence Longlasting Göz Kalemlerine bakabilirsiniz.


Avon Glimmerstick göz kalemlerine  Avon Türkiye katalogundan indirimli 7-8 TL gibi bir fiyata sahip olabilirsiniz. 


5 yorum:

  1. ben bu serinin simli olanlarından smokey diamonds ile aşk yaşıyorum :)) şimdi yeni renk çıkarmışlar turkuaz rengini sipariş verdim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de gördüm onları :) Evde kalem çorbası pişirebiliriz yakında!

      Sil
  2. avonun bu seri kalemlerini ben de beğenirim güzel renkleri var..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet yeni metalik seri de çıkardılar şimdi! Evde kalem çorbası pişirmeyecek olsam onlardan da denemeyi düşünüyorum :)

      Sil