9 Ağustos 2017 Çarşamba

Rival de Loop Young Eye Shadow: 11 Vintage Love

Rossmann' larda satılan Rival de Loop Young serisine ait 11 numaralı Vintage Love isimli farı bugün bloguma konuk oluyor. 

Rival de Loop Young Eye Shadow: 11 Vintage Love


Rival de Loop Young 11 numaralı Vintage Love göz farı, pastel tonlarda uçuk bir gül kurusu desem yanlış tarif etmiş olmam sanırım, biraz da sedefli simli bir yapısı olduğunu da atlamamak gerek^^ Far bazı olmadan rengini bu kadar belli etmesi cidden fiyat/performans ilişkisine ters olduğunu düşündürüyor. Far bazı ile kullanıldığında ise saatlerde ilk sürüşteki gibi rengini korumasını sağlıyor. 

Rival de Loop Young Eye Shadow: 11 Vintage Love


Rival de Loop Young Eye Shadow: 11 Vintage Love, tam bahar ve yaz aylarının rengi olup, ince siyah bir eyeliner ile çok şık bir makyaj çıkarabilir. Zira ben bu farı son gittiğim nikah düğün olaylarında bu şekilde kullandım! Hem sürümü yumuşacık, hem de far bazı ile ilk katta istediğiniz yoğunlukta rengini veriyor olması sizi epey mutlu ediyor. Ayrıca acil olarak hazırlanmanız gereken özel günlerde resmen uğraşılmış makyaj efekti ile gününüzü kurtarıyor. Kalıcılık da far bazı ile  7-8 saati buluyor. 

Rival de Loop Young Eye Shadow: 11 Vintage Love

Sizler de bu minik fara sahip olmak isterseniz Rossmann' lardan 5-6 TL gibi komik bir fiyata satın alabilirsiniz.

2 yorum:

  1. Renk nasıl güzelmiş! Ve dediğin şekilde de çok çok zarif durmuştur eminim... hatta belki aydınlatıcı olarak bile kullanılabilir? Öptüm çok!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana biraz simli geldi aydınlatıcı olarak :) ben de cok öpüyorum 😘

      Sil