20 Ağustos 2015 Perşembe

Zigavus Elixir Argan ve Avokadolu Besleyici Saç Bakım Serumu

Saç bakım ürünlerine ne kadar düşkün olduğumu blogumun Saç Bakımı sekmesinde bulunan yazılarımdan biliyorsunuz. Zira ince telli, çabuk dolaşan, zor açılan ve en önemlisi de permanın etkilerinden kurtulamamış saçlara sahip olduğumdan daha önceki yazılarımda fazlaca bahsetmiştim :)

Zigavus Elixir Argan ve Avokadolu Besleyici Saç Bakım Serumu



Saç yüzeyini pürüzsüzleştirerek saç kırıklarının onarılmasını ve beslenmesini sağlar. Günlük kullanımda saçın gücünü geri kazanmasına yardımcı olur ve saçı dış etkenlere karşı korur. İçeriğindeki E vitamini güçlü bir antioksidandır. Saç üzerinde yenileyici ve dengeleyici etki oluşturur. Durulama gerektirmeyen Zigavus Elixir, kolay emilir, hafif ve ipeksidir. Boyalı ve yıpranmış saçlarınıza anında ışıltı verir. Mükemmel parlaklık ve yumuşaklık kazandırır.

İçeriğindeki argan ve avokado yağının yararlarına şöyle bir göz atalım: 

Argan yağı: Sıvı altın olarak da bilinen argan yağı, saçların donuk görünümden parlak bir görüntüye kavuşmasını sağlar. Saçın elastikiyetini arttırarak, tarama sırasında koparak dökülmelerin önüne geçer. E vitamini bakımından çok zengin olan bu yağ, güneşin zararlı etkilerinden koruyarak antioksidan etkisi sayesinde boyadan yıpranmış saçlara eski gücünü kazandırmaya yardımcıdır.

Avokado yağı: İçeriğindeki doymamış yağ asidi miktarı sızma zeytinyağından bile daha fazladır. Tekli doymamış yağlar, nemlendirir besler ve saç tellerini güçlendirir. Tekli doymamış yağ asitlerinden olan fitosteroller ve E vitamini gibi antioksidanların yüksek düzeyde olmasıyla, kafa derisi ve saç milleri içine iyi bir şekilde emilir. Yeni saç sapı oluşumunu uyarır.

Nemli ve kuru saça eşit miktarda dağıtarak uygulanıyor, durulama gerektirmiyor. Ekstra koruma etkisi için, saç bakım ürünümüzün içine 1-2 damla ilave ederek kullanımı da öneriliyor.


Gelelim bendeki etkilerine:

Ürünün pompalı bir şişede karşılıyor bizleri. Özellikle banyo sonrası kullanım kolaylığı sağlıyor. Duş sırasında saç kremi kullanmaktan kaçınan çabuk sönen saçlara sahip olan biri olarak, çok dolaşık saçlarla çıkıyorum banyodan. Bu yüzden banyo sonrasında kullandığım bakım ürünleri saçlarımın hayat damarlarından biri desem abartmış olmam :) Saçlarım uzun olduğu için üründen üç pompa kadar elime alıyorum. Saç boylarına eşit miktarda uygulama yapıp, kolaylıkla tarama işlemini gerçekleştiriyorum.

Kuru olan saç uçlarıma ısıl işlem uygulamadan önce yine Zigavus Elixir Argan ve Avokadolu Besleyici Saç Bakım Serumu' ndan kullanıyorum. Saçlarım ısıl işlemden en az hasarla kurtulmuş oluyor. 

Saçlarımı şekillendirdikten sonra iki pompa kadar elime alıp, uygulama yapıyorum. Gerçekten vaat ettiği gibi vermiş olduğu sağlıklı görüntüyü seviyorum. Özellikle saç uçlarımdaki perma kalıntıları kullanımdan sonra daha sağlıklı görünüyorlar. 

İçerisinde bulunan Avokado yağının bu denli güzel etkilerini okuduktan sonra, annemin kullandığı ilaçtan kaynaklı aşırı miktarda olan dökülme sorunlarına iyi geleceğini düşünerek ona hazırlamış olduğum karışıma da 3-4 pompa kadar ekleme yaptım. Evet annemin saçları hala dökülmeye devam ediyor, biz bunun önüne geçemiyoruz fakat, yapmış olduğum karışımın yeni saçların çabuk çıkmasında etkili olduğunu düşünüyorum. Saç diplerinde en ufak bir seyrelme yok, minicik yeni çıkan saçlarla dolu :)

Kısacası Zigavus Elixir Argan ve Avokadolu Besleyici Saç Bakım Serumu benim çok beğendiğim bir saç bakım ürünü oldu. Sizler de bu ürünü eczanelerden temin edebilirsiniz. Fiyatı 39.90 TL fakat çok bereketli bir ürün. uzun süre gideceğini düşünüyorum.

Aynı markaya ait bir çok saç bakım ürünü, bebek ve cilt bakım ürünü de bulunuyor. Detayları zigavus.com ' dan inceleyebilirsiniz. 

Sevgiler
hergun1kozmetik









2 yorum:

  1. yağlı serumlar saçımı daha da yağlandırıyor benim .-(( krem formlu serumları tercih ediyorum o yüzden..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben günlük olarak saç uçlarıma uyguladığım için hiç böyle bir problemle karşılaşmadım, ki saçlarım çabuk yağlanmaya meğillidir:)

      Sil