3 Ağustos 2015 Pazartesi

Golden Rose Velvet Matte Ruj || 10 numara

Merhaba! Bugün sizlere aldığım günden beri severek kullandığım, bana şeftali tonlarında ruju sevdiren Golden Rose Velvet Matte 10 numara' dan bahsedeceğim. 





Serinin isminden de anladığımız üzere mat bitişli bir ruj olmasına rağmen sürümü oldukça yumuşak. Benim kuru olan dudaklarımda bile sürüm öncesinde nemlendirmeye ihtiyaç duymadım. Normalde üst dudakta değil de özellikle alt dudak içlerinde kuruma ve birikme yaşayan biriyim, fakat ilginç bir şekilde böyle bir sıkıntı da yaşamadım. Kalıcılık eğer bir şeyler yiyip içmediysem neredeyse 5 saati buluyor. Ruju sürdüğümde yiyip içtiysem de dikkat ettim bölüm bölüm değil, her bölgeden eşit bir şekilde silinme gerçekleşiyor. 



Rujun rengi ise şeftali tonlarında gözükse de bence ışığa göre renk değişiyor. Gün ışığında içerisindeki pembelik daha belirginleşiyor. Sanırım bana bu tonlarda ruju sevdirme nedeni içinde pembelik de bulundurması. Ben bu tür şeftali tonlarının beni solgun gösterdiğini düşündüğümden hiç yanaşmazdım. Mağazaya gidip testerını elimde gördükten sonra eh işte dedim eve doğru yol aldım. Arada bir elime de bakıyordum, gün ışığında pembeliğin belirginleştiğini görünce almaya karar verdim:) Hep fondöten alırken mi bir kaç saat dolaşıp rengine karar vereceğiz. Bence ruj alırken de böyle yapmalıyız:) 

Golden Rose Velvet Matte ruj indirimini bence en fazla Cosmetica yapıyor. Ben Cosmetica' dan 8.90 TL' ye almıştım.  Elimde bir de bayılarak kullandığım, gelin makyajımda kullanacağım diye aldığım 02 numarası var ve gözüm şu an 14 numarada :)

10 yorum:

  1. Benim de dudaklarım çok kurudur ve bu yüzden hep mat rujlardan uzak dururum. Mat ama aynı zamanla nemlendiren rujlar tercih ederim. Ama bu rujda hiç öyle bir sorun yaşamamışsın. Sanırım bu seriyi deneme vaktim geldi 😄

    YanıtlaSil
  2. Bu seri bir süper ötesi olmuş anlamadım yani :))

    YanıtlaSil
  3. Çok denemek istediğim bir ürün!

    YanıtlaSil
  4. Ben de bu rengi severek kullanıyorum.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sende olmayan rengi kalmadı sanırım bu serinin:)

      Sil
  5. Ben de 2 rengi var, diğer renkleri de aklımda Bu renk de çok güzelmiş, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle diğer renklere de bakmalı :) Evet ben de çok seviyorum, teşekkür ederim :)

      Sil