27 Ağustos 2015 Perşembe

Farmasi Dudak Kalemi 204 numara

Bugün blogumun konuğu Farmasi Dudak Kalemi 204 numara




Farmasi Dudak Kalemi, kalemtraş ile açılması gereken bir sistemle karşılıyor bizleri, aslında ben asansörlü olanları daha kullanışlı buluyorum. Fakat kalemtraş ile açılan kalemlerden farklı olarak yapısı o kadar güzel ki, bu yüzden bu durumu sıkıntı etmedim. Çünkü diğer kalemler gibi bir sürüm sonrasında hemen açılma gerektirmiyor, açılma sırasında yumuşak kalemler gibi kırılma problemi de olmadı. 

Sürümü bir dudak balmı kadar yumuşak değil, mat bir ruj gibi sert de değil. Öyle kolay sürülmesine rağmen dudağa hafif bir matlık veriyor. Dudakları kurutmuyor, eğer dudak kaleminden önce Farmasi dudak balmı kullanırsam çizgilere birikme de yaşamıyorum :) Kalıcılık 2 saatten fazla. Ruj altına kullandığım zaman kalıcılığını son derece güzel arttırıyor. Günlük olarak Farmasi True Color Lipstick' lerinden 22 numara ile birlikte kullanmayı çok sevdim. 

Farmasi Dudak Kalemi 204

Çok fazla kalıcılık istediğim günlerde ise meşhur Golden Rose Velvet Matte 02 numaralı ruj ile birlikte kullandım, neredeyse 7 saat idare etti. İkisinin rengi o kadar çok benziyor ki, bu ruju kullananlara Farmasi Dudak Kalemi 204 numarayı kesinlikle tavsiye ediyorum. 

Kalemin rengi içinde hafif morluk olan, çok güzel bir gül kurusu pembe. Bu kalem içinde biraz belli belirsiz ışıltılar da bulunduruyor, ama çok da göze çarpan bir ışıltı değil. Bu renkteki kalemleri ve rujları ne kadar sevdiğimi ve kendime çok yakıştırdığımı kaç milyon kez anlatmıştım:) Kısacası ben bu kalemi çok sevdim, sizi uğraştırmayan sür, çık bir dudak kalemi:) 

Farmasi Dudak Kalemi 204 numara ve daha fazla Farmasi ürünü için Instagram' da farmasikozmetik_turkiye hesabının tatlı sahibesi Fulya ile iletişime geçebilirsiniz. 

Konu ile ilgili diğer yazılarım:

4 yorum:

  1. ben de sevdim bu dudak kalemlerini başka bir rengi var bende severek kullanıyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok güzeller, ruj gibi her gün kullanır oldum:)

      Sil
  2. Dudak kalemlerine sarmışken Farmasi'den de alacağım.Renk çok hoş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben bu rengi çok sevdim, Instagram' da da konuşmuştuk ama ışıltılar belli belirsiz, bence bu renge de bakmalısın:)

      Sil