17 Ağustos 2015 Pazartesi

Bitenler 4

Ağustos ayının ortasında bitenler yazısının 
dördüncüsü ile herkese merhaba :)



Aslında bu bitirdiklerim geçtiğimiz ayın bitenler yazısı olmalıydı, bir ay geriden geliyorum. Bu ayın sonunda bu ayın bitenlerini de paylaşabilirim, fotoğrafları hazır çünkü :) Sizler de benim gibi bitenler yazılarını okumayı seviyorsanız aşağıya yorum olarak bırakın, yoksa ben yine diğer ayın ortasını bekleyeceğim.

Gelelim bitirdiklerime:



Palmolive Thermal Spa Duş Jeli: Çok ferah bir kokuya sahip olan duş jeli, bayıla bayıla kullandım. Kokulardan çabuk bıkan birisi olarak başka bir duş jeline geçtim bile. Fakat geri dönüş yapacağım duş jellerinden birisi :) Yazısını şurada yazmıştım.

HC Ovex: Hızlı saç kurtarma ve canlandırma terapisi olarak geçen bir bakım kremi. Ben severek kullanıyorken annem elimden aldı :) Yazısını şurada yazmıştım.

Palmolive Thermal Spa Sabun: Ben bu sabunu normalde lavabolara koymak için almıştım, fakat makyaj süngerlerini çok güzel temizliyor.Kesinlikle tavsiye ediyorum.



La Roche Posay Termal Su: Termal sular yazın benim için kurtarıcı birer serinletici. Bu minik boyu çantamda taşıdığım için çabuk bitirdim. Evde aile boy 300 ml' lik Avene termal suyu kullanıyorum, onu da burada yazmıştım.

Avon Moroccan Argan Oil Saç Spreyi: Saçları kazık gibi dondurmadan hafif dokulu bir saç spreyi, kokusunu da çok sevmiştim. Özellikle yazın maşa yaptıktan sonra saçların elektriklenmesi güzel bertaraf ediyordu. Şimdi Elidor 7/24 Saç Bakım Kremini kullanıyorum bu işlem için. 

Avon Luxe Kapatıcı: Yapı, kalıcılık, örtücülük bakımından çok sevdiğim bir kapatıcı fakat içindeki ışıltıları fazla buldum. Yazısını şurada yazmıştım.

İpek Hidrofil Pamuk: Yüzümdeki makyajı temizlerken bu pamukları daha kullanışlı buluyorum. Özellikle de İpek markasına ait pamuklar daha bir yumuşak :) Yine aynı markaya ait kulak temizleme çubuklarından da bitirdim. ben bunları daha çok eyeliner çekerken tüketiyorum :)


Doa Kozmetik Gül Suyu: Daha önce Rosense gül suyu da kullandım. Aralarında pek bir fark göremedim. Yazın bana gül suyunun kokusu ağır geldiği için kışın kullanmayı tercih ediyorum.

Rituel de Beute Siyah Nokta Bandı: Bayılarak kullanıyorum. Yazısını şurada yazmıştım.

Rexona Linen Dry Deodorant: Ter kokusuna karşı gerçekten koruyucu. İçerik bakımından pek beğenmesem de, yaz için kurtarıcı benim için. Yazısını şurada yazmıştım.

Benim geçtiğimiz ay bitirdiklerim bunlardı. Yine içlerinde en sevindirici olan kozmetik bitirmiş olmam benim için :)

Sevgiler
hergun1kozmetik

9 yorum:

  1. Güzel bi bitenler yazısı olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler :) Ben de böyle bitirip topluca atınca mutlu oluyorum :)

      Sil
  2. peerformans gayet iyiymiş darısı gelecek aylara artık..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim İrem ablacım:) Bu ay da çok tükettim, bakalım diğer aylar ne olacak:)

      Sil
  3. OVEX'e hastayım. Çok çok başarılı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de sevmiştim, fakat tadı damağımda kaldı annem bitirdi:)

      Sil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. GFC Özge Kuran instagram: hagnimhanimcik :) Teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çekiişim Instagram üzerinden, oradaki çekilş fotoğrafına yorum olarak gfc ismini yazman yeterli:)

      Sil