26 Ağustos 2015 Çarşamba

Babe Yağsız Güneş Koruyucu SPF50+ Yüz Kremi

Bugün blogumun konuğu Babe Yağsız Güneş Koruyucu SPF50+ Yüz Kremi



UVA ve UVB radyasyonuna karşı yüz için çok yüksek güneş koruması sağlar. Mat, parlak olmayan bir görünüm sağlar. Organomineral, kimyasal ve biyolojil filtreler içerir. Yatıştırıcı aktif maddelerle zenginleştirilmiştir. Suya karşı dayanıklıdır. Yağlı ve akneli ciltler içindir.

Online alışveriş sitesi olan Devaevi tarafından denemem için gönderilen paketin içinden çıkan bu güneş kremi, minik tester olunca havuza giderken taşıma kolaylığından dolayı çantama attım. 3-4 kullanımda da bitiriverdim :)


Gelelim bendeki etkilerine:

İncecik losyon kıvamında bir formüle sahip. Koyu kıvamlı olmadığı için çabucak dağılıyor, bazı güneş kremleri gibi beyaz kalıntı da bırakmıyor.

Yukarıda yazmış olduğum özelliklerde mat bitişten bahsediliyor, fakat bence mat değil fakat tam parlak da değil :) Kıvamı losyon gibi olmasına rağmen emilimi bir kaç dakikayı buluyor. Önerildiği gibi güneşe çıkmadan 20 dakika önce yüzüme uyguladığım için emilim için geçen süre buraya tabi oldu.

Babe Yağsız Güneş Koruyucu Yüz Kremi yüksek koruma faktöründen dolayı güneşin zararlı etkilerinden koruyor. Eğer beyaz tenliyseniz, kırmızılaşmadan korunmanıza katkı sağlıyor. Eğer benim gibi açık sarı tenli iseniz, sağlıklı bir şekilde hafifçe bronzlaşmanızı da sağlıyor. Karma olan cildimde herhangi bir sivilcelenme de yaşamadım. Evet var olan sivilcelerime daha fazlasını eklemedi :) 

Kısacası eğer karma ve yağlı bir cilde sahipseniz, bu ince yapılı güneş koruyucu kremi seveceksiniz. Bu ürünü online dermokozmetik sitesi olan devaevi.com' dan temin edebilirsiniz, alışverişlerinizde bolca tester da yolluyorlar :)

Sevgiler

4 yorum:

  1. devaevi.com u severim güzelmiş :)

    YanıtlaSil
  2. markayı beğeniyorum ürünün yağsız olması da ayrıca güzel..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benim markayla ilk deneyimim bu krem oldu, sevdim ben de :)

      Sil