7 Mayıs 2015 Perşembe

Essence Longlasting Göz Kalemi

Bugün sizlere biraz daha kuru yine akmayan yaz için, Avon Supershock Gel Eyeliner' ın yerini doldurması açısından  bir göz kaleminden bahsedeceğim. Avon Supershock Gel Eyeliner' ı da okumak isterseniz yazısını şurada yazmıştım.

Essence Longlasting Eye Pencil 01 Black Fever




Makyajlarımın olmazsa olmazı dediğim göz kalemlerinin en iyisini bulma arayışındayken bu kaleme de şans vermek istedim. Avon Supershock göz kalemi daha önce de söylediğim gibi jel yapıda olduğu için yazın kullanmaktan çekindiğim bir kalem. Hal böyle olunca yaz için biraz daha kuru yapıda olan göz kalemlerine dönüş yapıyorum. Aslında havalar ısındığında (terleme formuna geçtiğimizde) Avon' un Glimmerstick kalemlerini kullanıyorum. Akmama, bulaşmama konusunda oldukça da başarılı kalemler olduklarını düşünüyorum. Yakında onların da ayrıntılı yazısını yazacağım.  Essence Longlasting göz kalemini,  Avon Glimmerstick kalemlerine alternatif olarak denemek istedim. Sonucu da gördükten sonra iyi ki denemişim dedim!



Essence Longlasting Göz Kalemi, yapısı Avon Supershock kadar yumuşak değil. Kirpik diplerini doldurma konusunda biraz sıkıntı yaratıyor. Kalem sürdüğünüz ilk katta tam siyahlık vermiyor. Fakat ikinci ve üçüncü katı geçtiğinizde simsiyah görüntüyü elde ediyorsunuz. Göz kapaklarım yağlı olmasına rağmen, far bazı da kullanmadığım halde gün içinde kesinlikle akma ve göz üstüne bulaşma yapmadı. Göz içlerine sürdüğümde akma problemi yaşadım. Alt kirpik diplerine sürdüğümde üzerinden siyah far ile geçtiğim zaman akma yapmadı. 



Asansörlü bir göz kalemi olduğu için makyaj çantamda taşıyabiliyorum, gerektiğinde kullanım kolaylığı sağlıyor. Havalar ısındığında sizler de böyle kuru yapıda siyah göz kalemi arayışına giriyor ve akmasın, bulaşmasın diyorsanız tavsiye ederim. Ben bir de kahverengini alıp denemek istiyorum.

Essence Longlasting Göz Kalemini, Gratis, Rossmann, Cosmetica ve yerel kozmetik mağazalarından indirimsiz 5.50 TL' ye sahip olabilirsiniz.

Bir sonraki postta görüşmek üzere...




4 yorum:

  1. Ben de bu kalemleri çok seviyorum.
    Yeşili var bende de.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kalemler konusunda çok ortak noktamız var Zehra' cım:) Glimmerstickler Avon'dan!

      Sil
  2. Tatlim ust kirpik diplerimin ic kismina surmek icin uzun zamandir maybelline colossal kanali kullaniyordum bu urunu merak ettim sence o kisim icin uygun mu akma yapiyor mu ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Şeyma' cım, ben de son iki haftadır aynen tarif ettiğin şekilde kullanıyorum bu kalemi. Gün içinde göz altlarıma akma gibi bir problemle hiç karşılaşmadım:) Bir gece gözlerimde kalem olduğunu unutup uyudum, sabahına akmış bir şekilde uyandım ama:) Ben Maybelline' i kullandım her türlü aktı malesef:(

      Sil