11 Ağustos 2017 Cuma

Rival de Loop: Style&Care Gel Maskara

Aylardır elimden düşmeyen, bir çok makyaj bloggerının da yaptığı gibi kaş sabitleyici olarak kullandığım Rival de Loop: Style&Care Gel Maskara bugün bloguma konuk oluyor. 

Rival de Loop: Style&Care Gel Maskara

İçerisinde havyar ekstratı ve pantenol bulunan bu maskara aslında kaş ve kiripkler için geliştirilmiş besleyici bir jel. Ben bu ürünü ilk olarak sevgili Ceren  Gümüşel' de görmüş, 'kaşları yerine çivilemek' ifadesini okuduktan sonra almaya karar vermiştim^^ Hatta gelin makyajımın kaş sabitleyicisi belli oldu diye epey bir sevinmiştim :)

Gelin makyajımı kendim yapacağım için o günlerde sanırım milyon kez ürün denedim, hangisi daha kalıcı, hangisi daha doğal durdu derken, asıl sıkıntı kaç saate kadar benimle birlikte olucak bu ürünler sorusuydu! O kadar makyaj denemesi sırasında gördüm ki en azından 5 saat hiç bir şekilde yerinden oynamıyordu. 

Rival de Loop: Style&Care Gel Maskara

Maskarayı açtığınızda çift taraflı bir fırça karşılıyor sizleri. Sanırım bir tarafı kaş, bir tarafı kirpik için geliştirilmiş. Ben kaşlarımın alınma zamanı yaklaştığında uzayıp seyrekleştikleri için kısa kısmını kullanıyorum, kaşlarım yeni alınmış ise daha geniş taraklı kısmı kullanıyorum. Tabi maskarayı kullanmadan önce benim yapı olarak seyrek olan kaşlarımı bir far yardımı ile önce dolduruyorum. Sonrasında Rival de Loop: Style&Care Gel Maskara ile kaşlarımı tarıyorum, aynı zamanda hafif yapışkan bir his ile sabitlemiş oluyor. Yapışkan his tabirim sizi korkutmasın 30-40 saniye sonra bu his kayboluyor. Sonuç olarak o keskin farlı görüntüden kurtulmuş ve güzelce sabitlenmiş kaşlar çıkıyor ortaya. Kullanmaya başladığım zamandan beri kimse kaşlarımı doldurduğumu farketmedi bile, siz düşünün ne kadar doğal bir kaş doldurma ve sabitleme tekniği olduğunu^^ 

Merak edenler için küllü kumral kaşlarımı Bobbi Brown' ın minik far paletindeki hafif grimsi küllü renk ile doldurup sonrasında Rival de Loop: Style&Care Gel Maskara ' yı kullanıyorum.

Sizler de Rival de Loop: Style&Care Gel Maskara ' ya Rossmann mağazalarından 9-10 TL gibi fiyata sahip olabilirsiniz. 



6 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Evet etkisi fiyatindan bin kat daha başarılı bence :)

      Sil
  2. Rossman da acilirsa bulundigum sehre deyme keyfime😍😍

    YanıtlaSil
  3. Ben de Ceren'den görüp almış ve çok da severek kullanmıştım :) Sonra araya başka başka maskaralar girdi tabii :))) Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de elimdekiler bitsin diye dört gözle bekledim yine buna döndüm :)

      Sil