7 Ağustos 2017 Pazartesi

Pantene Onarıcı ve Nemlendirici Saç Bakım Kremi

Güçlü, ışıldayan saçlar için anında onarım ve koruma sloganı ile kozmetik marketlerin saç bakım raflarında boy gösteren Pantene Onarıcı ve Nemlendirici Saç Bakım Kremi bugün blogumun konuğu!
Pantene Onarıcı ve Nemlendirici Saç Bakım Kremi

Zengin kremsi Pantene Pro-V formülü ile saça bakım yapmayı vaat ederken, saçınızın zarar gören yüzeyini de anında onarmayı amaçlıyor. Şekillendirme sırasında saça verilen zarara karşı güçlendirmeyi hedefliyor. Kuru ya da ıslak saça uygulanabiliyor. 

Pantene Onarıcı ve Nemlendirici Saç Bakım Kremi

Gelelim benim nasıl kullandığıma ve ince telli, çabuk yağlanan saçlarımdaki etkisine:

- Kapağını açtığınızda kokusu hafif şekerli meyveli big bubbles sakız kokusunu andırsa da sonradan farkettim ki, Candy Bayan Parfümü' nün aynısı! Bu koku da banyo sonrası uygulamada mis gibi bir koku yayılımına sebep oluyor^^

- Tam bir saç kremi formunda olduğu için, satın alırken bir saç bakım yağından daha çok cezbetmişti. Bu cezbediş beni haksız çıkarmadı, beklediğim sonucu verdi! İnce telli çabuk yağlanan saçlar ne demek istediğimi çok iyi anlamıştır :)

Pantene Onarıcı ve Nemlendirici Saç Bakım Kremi , serinin tüm ürünleri ile birlikte kullanıldığında etkili sonucu vereceğini iddia ediyor. Ben zaten banyoda şampuanını kullanıyordum. Banyoda kullandığım saç kremi de daha bir gün geçmeden saçlarımdaki hacmi söndürüp kafama yapıştırdığı için anneme transfer oldu. 

- Banyo sonrası hunharca dolaşan ve hatta düğüm olan ıslak saçlarımın boylarına iyice yedirip bir kaç dakika bekledikten sonra taramaya koyuluyorum. Bir saç bakım yağı ile ne kadar kolay tarayabiliyorsamPantene Onarıcı ve Nemlendirici Saç Bakım Kremi de aynı işi görüyor. Saçlarım kolayca taranıyor.

- Saçlarımı gün aşırı yıkadığım için, kuru saça da uygulama yapabiliyorum. Çoğu zaman pırasa düzlüğündeki saçlarıma uygulayıp iki yandan topuz yapıp uyuyorum. Mis kokulu hafif dalgalı saçlar ile uyanıyorum. 

- Maşa yapmadan yarım saat önce kuru saç boylarına uygulayıp sonra maşaya geçiyorm. Böylece saçı zararlı ısının etkilerine karşı da korumıuş oluyorum. Saçlarım maşa sonrası da parlaklığını kaybetmemiş oluyor^^

- Pantene Onarıcı ve Nemlendirici Saç Bakım Kremi' nde en sevdiğim özellik ise ince telli saçlarımı ikincü günün sonunda bile yağlandırmaması ve kafama yapıştırmaması oldu. 

Pantene Onarıcı ve Nemlendirici Saç Bakım Kremi

Pantene Onarıcı ve Nemlendirici Saç Bakım Kremi ' ni Gratis indiriminde çok komik bir fiyata satın almıştım, 6.50 TL' ye^^ Geçtiğimiz hafta sonu indiriminde de 10.50 TL' ydi. 300 ml' lik ambalajı ile sizi epey de götürecektir.

4 yorum:

  1. yağlandırmamsı süper olmuş bende bir indirimde alayım bu ürünü ... paylaşım için teşekkürler .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet epey sevdiğim bir ürün oldu, tavsiye ederim :)

      Sil
  2. Hmm, e bu tam bana göreymiş!!! O zaman aklımda olsun, teşekkürler yorum için!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim Başak ablacım, yardımcı olduysa yazı ne mutlu bana :)

      Sil