9 Ağustos 2017 Çarşamba

Maybelline Age Rewind Concealer

Türkiye' de kozmetik raflarına giriş yapalı daha 1 yıl olmayan, bir çok kozmetik, makyaj bloggerının yabancı hesaplardan veya yurt dışından temin edip öve öve bitiremediği Maybelline Age Rewind Concealer bugün bloguma konuk oluyor.

Maybelline Age Rewind Concealer

Maybelline Age Rewind Concealer' ı benim nasıl bu zamana kadar almadığımı anlatmadan edemeyeceğim. Tam bir Instagram hesabından sipariş edecekken Türkiye raflarına giriş yaptığı haberini okudum. Sanırım bir pintilik dönemime gelmiş ki elimdeki bir kapatıcı bitince almaya karar verdim. Geçtiğimiz indrim dönemlerinin birinde bir kapatıcımı daha bitirmişken hemen Gratis' in yolunu tuttum, indirimde 20 TL civarına satın aldım (aldığım renk light rengiydi). Neden Fair rengi gelmedi diye söylenirken bir kaç hafta sonrasına da geldi. Bir de ondan satın aldım, fakat gelmese daha iyiymiş. Sarı alt tonlu bir tene sahip olduğum için Fair rengi inanılmaz pembe durdu ve kapatıcılık işlevi pek de yerine gelmemiş oldu. 

Maybelline Age Rewind Concealer

Ürünün kapağını açtığınızda üzerinde çok işlevli gibi duran bir sünger aplikatör sizleri karşılıyor. Sürüm açısından gerçekten yumuşacık fakat bir hafta sonunda inanılmaz bir renk değişimi olduğu için pek hijyenik gelmiyor bana. Kullanım sırasında açılıp kapanabilen kalemler formatında çevirerek ürünün süngere gelmesini sağlıyorsunuz. 

Maybelline Age Rewind Concealer, sıcak yaz aylarında yapı olarak öyle güzel geliyor ki, ne Estee Lauder Kapatıcı kadar kalın yapılı ne de Rimmel London Match Perfection kadar ince. Tam orta yapıda. Sürümü yumuşacık, göz çevresi kremini sürmeyi unuttuğum günlerde yokluğunu aratmıyor^^

Maybelline Age Rewind Concealer
(Soldaki light, sağdaki fair)

Maybelline Age Rewind Concealer, yaz aylarında yüzünüzde kat kat ürünler kullanmayı sevmiyorsanız tam da size göre. Pudra ile sabitlemeden uygulama yaparsanız 5 saate yakın gidiyor, sonrasında benim gibi mor göz çevresine sahip iseniz, hafiften kendini belli etmeye başlıyor. Kapatıclık orta seviyede olmasına rağmen kalıp gibi durmayan incecik bir kapatıcı.Tek dezavantajı çabucak bitiyor olması :)

Sizler de yaz aylarında hem ince yapılı hem de örtücü özelliği yüksek bir kapatıcı arayışındaysanız Maybelline Age Rewind Concealer' a bakabilirsiniz!




7 yorum:

  1. Sanırım benim de deneme vaktim geldi :)

    YanıtlaSil
  2. Ben de epey uzun zaman önce almış; ama o yıllarda çıkan versiyonunu kuru bulmuştum. Daha sonra Türkiye'ye gelince galiba bir arkadaşım hediye etti bana, bu sefer aynen senin gibi, yapısını çok sevdim. Fakat bu sefer de süngeri pütürlenme yaptı göz çevremde. Ben de süngerini çıkararak kullanmaya devam ettim :) Sen de güle güle kullan şekercim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi ki diğer versiyonu ile tanışmamışım, sonu Note BB kapatıcı gibi olurdu yoksa^^ Master olanı övüyorlar şimdilerde ona da bakıcam bir ara :)

      Sil
  3. ben sevmedim ama bu ürünü :( göz altlarım kuru ve hiç güzel durmadı , kuruluğunu daha çok gösterdi sanki... ama sizin beğenmenize sevindim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de aksine nemlendirdigini hissettim, acaba yapısı mi değişti ki:)

      Sil
    2. bilmiyorum, ama bana iyi gelmediği kesin :( sevgiler...

      Sil