6 Ağustos 2015 Perşembe

Nar Ecza || Online Alışveriş 2

Herkese Merhaba:)

Özellikle yaz aylarında çok tükettiğim, dermokozmetik güneş kremleri ve termal sular için internetten bir çok site dolaşıyorum en uygun fiyatlısı hangisi ise oradan alışveriş yapıyorum. Yine böyle bir araştırma içindeyken http://www.narecza.com/ çıktı karşıma.


Nar Ecza' da ağız, diş bakımı, dermokozmetik cilt bakım ürünleri, makyaj ve saç bakım ürünlerinden besin takviyelerine kadar bir çok seçenek bulunmakta. Ürün ve marka yelpazesi de oldukça geniş. 

Nar Ecza' da gezinirken bir de Bare Minerals markası dikkatimi çekti. I.D Bare Minerals Amerika' da bir çok ödül almış bir makyaj markası. Şuradan inceleyebilirsiniz.   En ilgimi çeken yanı da içerisindeki doğal bileşenler sayesinde makyajla uyuma şansımızın olması. I.D Bare Minerals ürünleri; talk, koruyucu madde, alkol, paraben, parfüm, mineral yağ ve boya da içermiyor. Böylece ürünler bozulmuyor ve dolayısıyla son kullanma tarihleri de bulunmuyor. 



Bare Minerals' a ait ürünlerin böyle doğal içerikli olduğunu öğrendikten sonra, Bare Minerals Fondöten ilgimi çekmedi değil. Cildimizdeki kusurları kapatmak istediğimizde elimiz hemen fondötenlere gidiyor, tüm cildime uyguladığım ürün neden doğal içerikli olmasın ki diyerek biraz ayrıntılara göz gezdirdim hadi gelin hep birlikte bakalım: 



Bare Minerals Fondöten: İçerisinde kimyasal maddeler, koku veya talk içeren ürünler bulunmuyor. Makyaj esnasında gözenekleri tıkamaz. Sivilce, akne veya siyah nokta oluşumuna sebep olmaz. Tüm gün kalıcılığı sayesinde mükemmel bir makyaj deneyimi elde etmenizi sağlar. Ciltteki aşırı parlama ve yağlanmayı alarak cilde mat ve doğal bir görünüm kazandırır. Fondöten çeşitlerinin hepsinde güneş koruma faktörü de mevcut. Sizler de ürün skalasını şuradan inceleyebilirsiniz.

Nar Ecza benim gibi internet üzerinden alışveriş yapmayı sevenler için bir çok dermokozmetik markanın bulunduğu hoşuma giden alışveriş sitesi oldu. 99 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücreti de ödemiyorsunuz. 

Sevgiler hergun1kozmetik

2 yorum: