7 Ağustos 2015 Cuma

Ayak Kokusunu Önleme || Lapitak Ayak Kokusu Önleyici Set

Merhaba bugün blogumun konuğu 
Lapitak Ayak Kokusu Önleyici Set

Set şeklindeki kutuda ayak deodorantı ve ayak kokusu önleyici krem bulunuyor. Hadi gelin tek tek inceleyelim.


Lapitak Ayak DeodorantıAyak hijyeninin sağlanmasında ve kötü kokunun önlenmesinde etkili olduğunu, ayaklara hoş bir koku ve ferahlık verdiğini vaat ediyor. Kuru ve temiz ayaklara 15 cm uzaktan uygulama öneriliyor. Hijyen ve hoş koku için ayakkabı ve çoraplara da kullanılabiliyor. Vaatlerini yerine getiriyor. Özellikle de yaz aylarında çorapsız giydiğimiz babetler ve sandaletlerde terleme sonucu oluşabilecek kokulara karşı koruyor. Evde ayaklarının koktuğunu düşündüğümüz babam bak sorun bende değil ayakkabıdaymış diyor:) Tüm ayakkabılıktaki ayakkabılara bu deodorantı rahatlıkla kullanabiliyorum. Ayaklarımda koku sıkıntısı olmadığı için ben de ayakkabılarda kullanmayı tercih ediyorum. Verdiği koku ağır değil fakat, çok da çiçeksi güzel kokuyor demek yanlış olur. İlk kez tarif edemediğim bir kokuyla karşı karşıyayım:) Ama kötü değil. Benim için yaz aylarının kurtarıcısı oldu diyebilirim. Kesinlikle tavsiye ediyorum! Özellikle de yaz mevsiminde bundan sonra alınacaklar listesinde. 


Lapitak Ayak Kokusu Önleyici KremKullanıldığı ilk günden itibaren ayaklardaki kötü kokuları gidermeyi, içeriğindeki bileşenler sayesinde ayakları ferahlatmayı ve ayak kokusunu önlemeyi vaat ediyor. Kuru ve temiz ayağa sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez masaj yaparak uygulanır. Ben yaz mevsiminde ince yapılı kremler uygulamayı tercih ettiğimden, çok sıcak olmayan havalarda bir iki kere denedim. Özellikle babet giydiğimde ayaklarım hep terlediğinde kötü koku oluşumunu engelledi. Kremin yapısı biraz daha kalın olmasına rağmen çabuk emiliyor. Çoraplarda ya da ayakkabıda leke de bırakmıyor. Fakat dediğim gibi ben çok sıcak havalarda yoğun krem uygulama işlemine dayanamıyorum:) Bu yüzden Lapitak Ayak Kokusu Önleyici Kremi kış için, Lapitak Ayak Deodorantı' nı da yaz için kullanıma uygun buldum. 

Sevgiler:) 

hergun1kozmetik

8 yorum:

  1. aa bunu bilmiyordum yeni görüyorum güzel bir yazı olmuş erkeklerede faydalı olur mu acaba :))

    YanıtlaSil
  2. lapitak ürünlerini çok merak ediyordum iyi ki denk gelmişim bloguna :) bana da beklerim sevgiler. http://betulunsirlari.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  3. güzel bi ürün bende deneyeceğim bu arada bloğunu yeni keşfettim takipdeyim bende beklerim sevgilerr :)

    YanıtlaSil
  4. İnternet harici nasıl satın alabilirim eczanelerde bulunuyor mu ya da marketlerde?

    YanıtlaSil
  5. İnternet harici nasıl satın alabilirim eczanelerde bulunuyor mu ya da marketlerde?

    YanıtlaSil