18 Haziran 2015 Perşembe

Lapitak El, Ayak ve Tırnak Bakım Kremi

Günaydın!

Bugün blogumun konuğu yılların ayak bakım uzmanı 
Lapitak




Yaklaşık bir ay kadar önce Lapitak tarafından kocaman bir kutu gönderildi. İki büyük set ve tester olarak da topuk çatlak kremi bulunuyordu. Ben de sırayla denemeye başladığım için, şu ana kadar el, ayak ve tırnak bakım kremleri hakkında yeterli deneyime sahip olduğumu düşünerek de hemen yazmaya koyuldum :)


Hadi o zaman başlayalım!



Lapitak Tırnak Bakım Kremi: Sanırım setin içinde kullandığım en gözde ürün bu oldu. Tırnak ve tırnak etleri için anında etkili ve onarıcı bakım vaat ediyor. Kuruyan ve sertleşen tırnak etlerime uyguluyorum, çok iyi nemlendiriyor. İçeriğindeki E vitamini sayesinde tırnakları güçlendirerek çatlama ve kırılmalara karşı koruyor. Ben manikür öncesinde tırnak etlerini yumuşattığı için uyguluyorum, böylece tırnak etlerini kolaylıkla itebiliyorum. Eğer manikür yapmayacaksam akşam tırnak ve tırnak etlerime iyice yedirip uyuyorum. Sabah yumuşacık bakımlı tırnak etkisi ile uyanıyorum :) 




Lapitak El Kremi: Anında etkili onarıcı bakım, yumuşacık eller ve güçlü tırnaklar vaadiyle geliyor. Ben ürün elime ulşatığında hemen elime sürüp denedim. Kıvamı vazelin gibi , inanılmaz yapış yapış ve yoğun geldi. Çabuk emilmeyecek diye düşündüm. 5 dk bile sürmeden krem emildi, yerine pamuk gibi yumuşak bir doku bıraktı. Bu yüzden artık manikür çantamın vazgeçilmez parçalarından biri haline geldi.


Lapitak Ayak Bakım Kremi: Ben bu kremi pedikür yapsam da yapmasam da, her akşam ayaklarıma sürmeden uyumuyouürum. Sabah pamuk gibi yumuşacık ayaklarla uyanmak bağımlılık yaptı diyebilirim:) Yine bu kremin de yapısı çok yoğun, o yüzden ilk sürdüğünüzde uyumayacaksanız evde 

terliksiz gezmenizi tavsiye etmem :) Zira kayganlıktan düşüp bir yerlerinizi kırmayın! Ben bu durumu da göz önünde bulundurarak baş ucuma koydum hemen sürüp yatağıma giriyorum:) 



Peki ben bu kremleri neden çok sevdim diye küçük bir araştırma yaptım. Üç kremin de ambalajları üzerindeki yazılara dikkat edersek, Allantoin ile zenginleştirilmiş formül yazıyor. 

Allantoin: Cilt hücrelerinde tedavi edici etkisiyle bilinir. Uygulandığı cilde yumuşaklık, düzlük ve sağlıklı görünüm verir.  Çevresel etkilere maruz kalmış ve zayıflamış olan ciltteki hücre yenilenmesini destekler. 

Kısacası  Lapitak el, ayak ve tırnak bakımındaki güzel etkiyi Allantoin bileşenine bağlıyorum ve severek kullanıyorum:) 

Sizler de Lapitak ürünlerini merak ediyorsanız, Gratis' te şu an indirimli satılıyor. İlk olarak bu sete şans vermelisiniz diyorum.

Bir sonraki postta görüşmek üzere...

*Tanıtım ürünüdür

5 yorum:

  1. şu anda tırnak bakım kremini kullanıyorum çok memnunum ama deneyiminden anladığıma göre el ve ayak kremlerini kışa saklamaya karar verdim..

    YanıtlaSil
  2. Tırnak kremini alsam iyi olacak galiba...

    YanıtlaSil
  3. Are all of these articles written yourself or did you hire a writer?You have noted very interesting points CogniQ ! ps decent site.i have visited this blog a couple of times now and i have to tell you that i find it quite nice actually. continue doing what youre doing! :p
    http://www.supplements4help.com/cogniq/

    YanıtlaSil