15 Haziran 2015 Pazartesi

Estee Lauder Day Wear Spf 15 Yüz Kremi


Yeni bir haftadan herkese merhaba!


Mevsim ne olursa olsun, güneşten gelen zararlı ışınlardan korunma olayına çok dikkat ederim. Yazın koruma faktörü daha yüksek olan nemlendiricileri seçerken, kışın düşük de olsa bu koruma faktörünün olmasına dikkat ederim. Kışlık nemlendiricilerimden biri olan Estee Lauder Day Wear Spf 15 Yüz Kremi bugünkü konuğumuz.




Ürünün vaat ettikleri:

Gelişmiş nemlendirici erken yaşlanma belirtilerine karşı savaşır ve yaşlanma belirtilerinin görünümünün azalmasına yardımcı olur. Day Wear gelişmiş geniş sprektrumlu güneş kremi ile cildin korunmasına yardımcı olur. Mat cilt, ince ve kuru çizgiler gibi ilk yaşlanma belirtilerinin gözle görülür bir biçimde azalmasına yardımcı olur.


İlk bir hafta yüzüme ince tabaka halinde sürdüğüm halde bir baktım krem yarıya gelmiş ama imkan yoktu böyle olmasın. Sonra farkettim ki annem de kullanıyor :) Annem normal bir cilde sahip, yüzüne sürer sürmez emiliyor. Gün içinde gereken nem isteğini yerine getiriyor. 40' lı yaşlarını çoktan geçmesine rağmen mimik çizgileri hariç gözle görülür bir kırışıklığı yok. Fakat kulladığı 15-20 günlük süreç  boyunca mimik çizgilerinde pek bir değişim gözlemleyemedik. Cildim karma ve t bölgem sivilcelenmeye meğilli olmasına rağmen herhangi bir sivilcelenme ile de karşılamadım. Verdiği nemlendirme hissini ve salatalıklı kokusunu çok sevdik. Kış için nemlendiricilere alırken Estee Lauder bakılacaklar arasında ilk sırada olacağa benziyor.

Sizler de Estee Lauder Day Wear Spf 15 Yüz Kremi' ne www.esteelauder.com 'dan set halinde uygun fiyatlarda sahip olabilirsiniz. Ayrıca Trendyol ve Boyneronline 'da zaman zaman indirimleri de oluyor.

Bir sonraki postta görüşmek üzere...


3 yorum:

  1. Esteelauder gerçekten çok iyi bir marka ,fakat kalitesine göre ücreti de ona göre:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu an bu seri başlangıç seti olarak mini boyları indirimde 99tl' ymiş kampanyayı az önce nette gördüm:)

      Sil
  2. Apart from the primary software, you can get jam packed music creation lessons in almost every aspects of audio generating just like the ProTools, Logic,
    Formula 41 Extreme
    keyboards, software instruments and much more. With this whole music manufacturing suite, you are going to be in a position to gain knowledge employing only various sorts of instruments to create music and beats easily.
    http://www.supplements4help.com/formula-41-extreme/

    YanıtlaSil