4 Haziran 2015 Perşembe

La Roche Posay Anthelios Jel Krem Spf 50+


Bugün blogumun konuğu iki yıldır severek kullandığım 
La Roche Posay Anthelios Jel Krem Spf 50+


Güneşe toleranssız ciltler için yüz için jel krem dokuda olan bu güneş koruyucuyu eğer benim gibi  karma ve yağlı cilde sahipseniz çok seveceksiniz.  Cildim kışın kuruya dönük karma iken yazın yağlıya dönük karma formuna giriyor. Bu yüzden yaz kış kullandığım ürünler de farklılık gösteriyor. Sizler de cildinizi iyi tanıyıp, güneş kremi/nemlendirici seçimini buna göre yapmaya dikkat etmelisiniz. 

Ürünün özellikleri: Karma ve yağlı ciltler için uygun olan bu krem, parlama karşıtı, hızlı emiliyor, hafif ve yağlı his bırakmayan dokuya sahip. Beyaz iz bırakmaz.



Gelelim bendeki etkilerine: 

Tenim sarı alt tonluların en açık rengi olmasına rağmen, yazın o kadar çok yanmaya meğilli ki ben bu durumdan hiç hoşnut değilim. Bu yüzden yazın güneş koruma faktörü en yüksek olan nemlendiricileri seçiyorum. Cildim daha önce de belirttiğim gibi yazın karmadan yağlıya da döndüğü için sivilce ve parlama yapmayan formüllü krem arayışlarına giriyorum. 

Evet, söylediği gibi parlama karşıtı ve cildime sürdüğümde hemen emiliyor. Yağlı his bırakmıyor. Beyaz iz bırakmıyor diyor, ondan birazdan kullanım şeklini anlatırken bahsedeceğim. Hassas bir cildim olmasına rağmen hiç bir sıkıntı yaratmadı. La Roche Posay Anthelios Jel Krem Spf 50+ aynı zamanda paraben ve parfüm de içermiyor. 



Uygulama şekline gelicek olursak:

İlk iki yaz aceleyle yüzüme sürüp çıktığım günlerde yüzümde belli bölgelerde beyaz izler kalıyordu. Ben bu duruma çözüm olarak kremi elime alıp parmaklarım yardımıyla biraz ısıtıp yüzüme uygulamayı yapıyordum. Bu sene La Roche Posay Anthelios Jel Krem Spf 50+ satın alırken yanında bir de termal su hediyesi vardı, zaten ben de ne zamandır denemek istiyordum :) Sabah yüzümü temizledikten sonra termal su ve daha sonra güneş koruyucu olarak bir sıra izliyorum son zamanlarda. Termal suyu yüzüme uyguladıktan 5-10 sn sonra bu kremi uygularsam, elimde ısıtma aşamasına gerek kalmıyor ve krem daha rahatlıkla yayılıyor yüzümde. Bu yüzden bu kremi artık termal suyumla birlikte uygulamaya bayılıyorum. Ayrıca bu krem makyaj altına çok iyi bir baz olup gün içinde makyaj altından kusma gibi bir sıkıntı da yaratmıyor. Kısacası ben La Roche Posay Anthelios Jel Krem Spf 50+' i bayıla bayıla kullanıyorum!

Sizler de La Roche Posay Anthelios Jel Krem Spf 50+' e eczanelerden veya dermokozmetik sitelerinden temin edebilirsiniz.

Bir sonraki postta görüşmek üzere...

7 yorum:

  1. bunun bir de yağlı cilt için olanı vardı sanırım bilgin olsun değişik bir ambalajda onu denemiştim ve iz bırakmıyor sürüldüğünde gerçekten de..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir dahakine onu da inceleyeyim, yanaklarım çok da yağlı olmadığından kurutacak diye de korkuyorum:)

      Sil
  2. Kuru ciltler için önerebileceginiz yüksek faktörlü bir güneş kremi var mı acaba :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğer çok kuru neme çok ihtiyacım var dersen güneş koruyucu sütlere bakabilirsin tatlım. Ama yok sadece güneş koruma faktörlü bir krem arıyorsan ben bunu da öneririm sivilceye meğilli t bölgeme inat kuru yanaklarımı bu krem kurutmadı çünkü:) Güneş koruyucu süt dersen buna baksbilirsin: La Roche Posay Anthelios SPF 50+ Milk Süt 300 ml - Güneşe Toleranssız Ciltler Korucu Süt

      Sil
    2. Tamam çok teşekkür ederim bebis buna bi bakayım :-)

      Sil
    3. Tamam çok teşekkür ederim bebis buna bi bakayım :-)

      Sil
  3. Thanks for the post. I will definitely return.Black Label No You have most likely heard a large amount about Jamorama whilst seeking on the web guitar courses. However, you enquire if it is an ideal guide to teach yourself how to play guitar. Most importantly, you want to be aware of if it really works for you.http://www.healthsupreviews.com/black-label-no/


    YanıtlaSil