24 Haziran 2015 Çarşamba

High-end Touch Fondöten+BB Krem | Limonian

Herkese yeniden merhaba!

Bugün sizlere Kore Kozmetik ürünlerinin satıldığı Limonian (limonian.com) tarafından gönderilen
High-end Touch Fondöten+BB Krem' den bahsedeceğim. 



High-end Touch Fondöten+BB krem, bir BB kremden beklenenden daha fazlası ışıl ışıl bir cilt, beyazlatma, kırışıklık gidermeyi vaat ediyor.

Kalın yapılı fondötenler ciltteki gözeneklerin kapanması ile başka cilt problemlerinin oluşmasına yol açarken, High-end Touch Fondöten+BB Krem ince tabaka ile ciltteki kusurları bence başarıyla kapatıyor. Ayrıca içerisindeki propolis sayesinde cildin sebum kontrolüne yardımcı oluyor. 





Fondöten hammadesi olan , altıgen yüzeyli parlatıcı ronaflair sayesinde ince kırışıklıkları kapatıyor ve cilde daha canlı bir görünüm sağlamayı ve içerisindeki bifida sayesinde cilde yumuşaklık ve esneklik kazandırıyor. Ayrıca içerisinde yeşil çay, kaktüs, pirinç, domates, havuç ve nilüfer olmak üzere 6 çeşit bitkisel kök hücre bulunuyor. Bence yaz mevsimi için en önemli özellik Spf34 içeriyor olması :)



Kullandığım süre boyunca bendeki etkilerine gelecek olursak:

High-end Touch Fondöten+BB krem, dönen bir sünger başlıkla sunuluyor. Yan tarafında bulunan düğmeye 4-5 kez bastığınızda yüzünüz için yeterli miktarda ürün çıkışı oluyor ve ürün dönen başlık ile uygulamaya hazır hale geliyor. Elle uygulamadan daha homojen ve ince bir şekilde uygulama sağlıyor. Sürekli aynı sünger ile uygulama yapmak pek hijyenik değil dediğinizi duyar gibiyim :) High-end Touch Fondöten+BB krem' deki dönen başlık istediğiniz zaman çıkarılıp yıkanabiliyor.


Kapatıcılık ortaya yakın, ince yapılı BB krem tadında. Bendeki renk 21 Light Beige, açık renk fondöten skalasından olanlara çok uygun, sürdükten sonra cilt rengi ile zaten bütünleşiyor. Bitişi hafif parlak, T bölgesi yağlı olanlar gün içinde pudraya ihtiyaç duyabilir. Ama hafif parlak bitiş isteyenlerin sevebileceği bir ürün. Cildimde herhangi bir hassasiyet ya da sivilcelenmeye de sebep olmadı.


Kısacası fondöten, BB krem gibi ten ürünü kullanmayı pek sevmeyen biri olarak High-end Touch Fondöten+BB kremi çok sevdim ve her gün kullanır oldum.


Sizler de High-end Touch Fondöten+BB krem' e sahip olmak için Limonian sitesini ziyaret edebilirsiniz. 

Ayrıca Limonian ile birlikte bir çekiliş hazırladık sizlere!

Yapmanız gerekenler:

1- Limonian' ı Facebook' ta beğenmek (limonian_tr)

2- Limonian' ı Instagram' da takip etmek (limonian_tr)

3- Instagram' da beni (hergun1kozmetik) takip etmek

4- Çekilişimden haberdar olmasını istediğiniz 3 arkadaşınızı Instagram' da paylaştığım çekiliş postunun altına yorum olarak etiketlemek.

Ek +2 hak için ise blogumu takip etmek ve GFC isminizi etiketlediğiniz 3 arkadaşınız ile birlikte yorum olarak yazmak.

ÇEKİLİŞ 1 TEMMUZ ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 23.59' DA SONA ERECEKTİR!

Herkese bol şans^^















8 yorum:

  1. I really like your writing style, fantastic info ,Cleanse FX
    regards for putting up : D. Houston Tantra Tantric Sexuality 3131 Memorial Ct. Suite 301 Houston, TX 77007 (832) 615 6464I just signed up to your sites rss feed.http://www.healthsupreviews.com/is-cleanse-fx-biggest-scam-in-canada/

    YanıtlaSil
  2. bende de var bu ama bir türlü düzenli kullanamadım ki yazayım :-((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaz için çok uygun ince yapılı bence kullanmanın tam zamanı :)

      Sil
  3. Aplikatörü çok ilginç! Ben de yeni bir BB krem arıyorum hala karar veremedim, bu iddalı duruyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kullanım kolaylığı da sağlıyor, en çok homojen uygulamasını sevdim :) Şans verebilirsin!

      Sil
  4. ben bunu çokkk istiyorummmmm
    özellikle hassas ciltlerde kullanımı nasıl maalesef hiç görmedim sırf bunun için bile olsun denemek yorumlamak çok istiyorum inşallah çok şanslı olurum
    bu arada nasıl yapmışsam ben uzun zamandır sizi takip ederken blogdan instagramda ama takip etmiyormuşum sizin isminize benzer farklı bir sayfayı siz diye takibe almışım :'( hemen hatamı telafi ettim
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim cildim de hassas en ufak bir irrite edici durumda kızarır soyulur bunda hiç böyle bir şey yaşamadım. Olsun geç olsun güç olmsasın, gördüm instagram yorumunuzu:) Bol şans o zaman :)

      Sil
  5. I just got out of the bed and im already reading your articles. this means something! Formula 41 Extreme Very useful for constructing my websiteThanksI found your entry interesting do I've added a Trackback to it on my weblog This website is awesome. I constantly come across something new & different right here.
    http://www.strongmenmuscle.com/formula-41-extreme/

    YanıtlaSil