2 Haziran 2015 Salı

HC Ovex Hızlı Saç Kurtarma ve Canlandırma Terapisi

Bugün konuğumuz saç bakımı konusundan oldukça methini duyduğumuz 
HC HAIR CARE' a ait bir ürün olan 
HC Ovex Hızlı Saç Kurtarma ve Canlandırma Terapisi



Çoğumuzun bildiği senelerdir internette gezinirken köşe başlarında reklamlarını gördüğü Hc Hair Care markası benim de çok merak ettiğim bir üründü. Yaklaşık bir buçuk ay önce firma tarafından saçımın ihtiyaçlarına göre gönderilen bu ürünün bende yaratmış olduğu etkilerden bahsedeceğim. Ayrıca Hc Hair Care Sosyal Medya Sorumlusu Asena Hanım' a da ilgisinden dolayı teşekkürlerimi iletiyorum ve ürün hakkındaki yorumlarıma geçiyorum.




Öncelikle ben kendi saç tipimden kısaca bahsedeyim ki sizlerde yaratabileceği etkiye sizler daha rahat karar verebilin :) Saçlarım ince telli, çabuk yağlanan ve çabucak sönen bir yapıda, ayrıca 2 sene önce yaptırmış olduğum permanın ceremesini çekiyorum. Uçları çok kuru ve çabucak kopup kırılıyordu, tabi ben bu durumun üstesinden hızlı saç uzatma formülüm ile kötü saçlarımı sürekli kestirerek gelmeye çalışmıştım. Bu formülü de sizlere bu hafta içinde en geç haftaya yazmış olacağım. Gelelim konuya, saçlarım da bu durumda olduğu için kesinlikle duşta saç kremi adına bir şey kullanmıyorum. Fakat artık sadece uçlarda kalmış olan permanın kötü etkilemiş olduğu saçlarımla da baş etmek için yağ bakımları ile kurtartmaya çalışıyorum. Haftada bir yaptığım yağ bakımları bile, yağ bakımı yaptıktan sonraki duşumda saçlarımın çabucak yağlanıp sönmesine neden oluyor. HC Ovex Hızlı Saç Kurtarma ve Canlandırma Terapisi' nde 'saçı ağırlaştırmayan formülü ile ilk kullanımdan itibaren saç tellerine pürüzsüz bir doku kazandırır' kısmını okuyunca kesinlikle bunu denemeliyim dedim. Aslında kullanım talimatında 3-4 gün ara ile kullanabileceğimiz yazsa da ben temkinli davranarak haftada bir kullandım, zira saçlarımın çabuk yağlanmasını hiç istemiyordum :)




HC Ovex; içeriğindeki aktif bileşenler sayesinde en zor saçlarda bile günler süren yumuşaklık, parlaklık ve kolay taranma sağlar. Saçı ağırlaştırmayan formülü ilk kullanımdan itibaren saç tellerine pürüzsüz bir doku kazandırır, elektriklenmeyen, kontrol edilebilir ve çok daha kolay taranabilir bir saç yapısı meydana getirir. Yıpranmış ve işlem görmüş saçlar için temel bakım ihtiyaçlarını giderir. Nem kayıplarını engelleyerek saç tellerini çevresel etkenlere karşı korur ve kırılmaları önlemeye yardımcı olur. 

Kullanım şekli: Şampuan ile yıkadığınız saçlarınızdaki ıslaklığı elinizle sıkarak ya da bir havlu yardımı ile hafifçe alınız. Saçlarınız hafif nemli iken, tüm saçınıza(saç derisi hariç) eşit şekilde dağıtarak uygulayınız. 5 dk süre ile saçlarınızda bekletiniz. Sadece su kullanarak tüm saçınızı çok fazla olmamak kaydı ile kısa süre durulayınız. 

En başında da belirttiğim gibi ben haftada bir kullandım. Saçlarım belimde olduğu için 4-5 kullanım sonucunda gördüğüm etkiler ve benimle birlikte annem de kullandığı için onda gözlemlemlediklerimden bahsedeceğim.

Evet, söylediği gibi işlem görmüş yıpranmış olan saç uçlarım duştan sonra her zaman kullandığım saç bakım serumuna gerek duymadan kolaylıkla tarandı. Saçlarımı kuruttuktan sonra (genelde ben kendi halinde kurumasını tercih ediyorum) saç uçlarımdaki bir de açık renk olmasının verdiği etkiyle de çok kuru yıpranmış görüntüyü hafif de olsa aldı diyebilirim. Sonraki kullanımlarda bu etkinin daha da arttığını gördüm. Saç uçlarım normalden daha kuru olduğu için çabuk elektriklenip dolaşıyordu (annemin deyimiyle yün yumağı gibi oluyordu:) HC Ovex Hızlı Saç Kurtarma ve Canlandırma Terapisi' ni kullanırken bu durum ortadan kalktı. 

En önemli kısma gelelim saçlarım yine yağ bakımı yaptığım zamanki gibi yağlandı, yani ilk gün ağırlaşma yapmadı saçlarımda fakat yine her zamanki gibi ikinci günün sonunda yağlanma belirtileri gün yüzüne çıktı. Boyalı saçlara sahip olan annem bu ürünü bayıla bayıla kullandı çünkü onda yağlanma etkisi meydana gelmedi. Annemle yarış yapar gibi kullandık diyebilirim:) Elimizdeki diğer saç kremleri bittikten sonra annem yoluna HC Ovex Hızlı Saç Kurtarma ve Canlandırma Terapisi ile devam edeceğe benziyor! 

Hayvanlar üzerinde test edilmemiş ve hayvansal katkı maddesi kullanılmamış bir ürün, kullanım ömrü 12 ay. Bendeki boyu 50 ml bir buçuk ay boyunca annemle bana rahat yetti. Sizler de bu ürünü www.sacbakim.com' dan temin edebilirsiniz. 

Bir sonraki postta görüşmek üzere...







2 yorum:

  1. ovex ürünlerini severek kullanıyorum ben de..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de sevdim ama saçlar ince telli olunca hemen kafama yapışıyor:) Uçlara yeteri miktar kullanınca o sorunu da çözdüm!

      Sil