19 Haziran 2015 Cuma

Avon Ultra Color Absolute Lovely Fuchsia

Haftanın son iş gününden herkese merhaba!

Bugün tam da bahar yaz ruju diyebileceğim Avon' un Ultra Color Absolute serisinden Lovely Fuchsia adlı rujdan bahsedeceğim.



Lovely Fuchsia, rengi isminden de anlaşılacağı gibi tam bir fuşya :) İlk katta tam pembe rengini veriyor. İkinci katta fuşya rengin doruklarına ulaşıyor. Eğer sadece yüzünüze sağlıklı bir görüntü gelmesini istiyorsanız, dudaklarınızın birine sürmeniz yeterli olacaktır. 





Pembe tonlarını seven biri olarak bence baharda ve yazın rahatlıkla kullanılabilecek bir renk diye düşünüyorum. Yapısı kremsi ve yumuşak olmasına rağmen 2-3 saat rahatlıkla rengini koruyor. Tabi bu kremsi yapı Indulgence serisindeki gibi lip balm yumuşaklığında da değil. Indulgence serisinden Day Lily rengini de şurada yazmıştım. 




Lovely Fuchsia, kremsi yapıda olmasına rağmen gün içerisinde dudak içlerine doğru birikim yapmıyor. Hafif parlak bir bitişli fakat dudak parlatıcısı gibi de durmuyor.

Tabi ben bu rengi alırken katalog ve çekim ışıklarının azizliğine uğrayarak almıştım. O ara reklam yüzleri olan Hadise' nin dudaklarında çok tatlı vişne çürüğü rengi gibi duruyordu. Fakat bu renk üçüncü katında bile vişne çürüğü rengini almıyor :) Yine de dudaklarıma hafifçe dokundurup yaydığım renkten çok memnunum.

Sizler de Avon' un Ultra Color Absolute serisindeki rujlara indirimli 10-12 TL gibi bir fiyata sahip olabilirsiniz. 

Bir sonraki postta görüşmek üzere, hoşçakalın!

3 yorum:

  1. avonun bu seri rujları güzel ama dediğin gibi katalogdaki renklerini tutturmanın imkanı yok :-((

    YanıtlaSil
  2. I feel somewhat fortunate to have discovered your site and look forward to really more brilliant times reading here. Thanks once more for a lot of things.
    Neuroluma
    espionne paresi Daisi gharry bermejo collings faceless altavista closerI learned a lot thank you you are really a good webmaster, you have done a well job on this topic!http://www.healthsupreviews.com/neuroluma/


    YanıtlaSil