23 Haziran 2015 Salı

Avon Banyo Köpüğü

Günaydın!

Bugün sizlere yazlık, cıvıl cıvıl ve mis gibi kokan Avon Banyo Köpüğü serisinin yeni üyeleri olan 
Mango kokulu ve Nilüfer çiçeği banyo köpüklerinden bahsedeceğim.





Ben Avon ile sanırım ortaokulda tanıştım. Kendimi bildim bileli de Avon Banyo köpüklerinin bir çok çeşidini denemişimdir :) 

Avon Nilüfer Çiçeği Banyo Köpüğü' nü temiz ferah çiçek kokusu ile ben duş jeli olarak kullanıyorum. Banyo lifinin üzerinde bir miktar döküp köpürtüyorum. Tüm banyoyu ferah bir koku sarıyor :) Teninizde de aynı koku mevcut oluyor, Fakat bu koku çok yoğun değil. Zaten bir kaç saat içinde de koku tamamen teninizden kayboluyor.





Avon Mango Kokulu Banyo Köpüğü de tropikal bir koku, tam yaz günleri için tasarlanmış. Demin de söylediğim gibi ben bu banyo köpüklerini duş jeli olarak kullanıyorum. Peki bu banyo köpükleri bolluğunda annem ne yapıyor bunları :) Çamaşırlar yıkanırken makinanın yumuşatıcı gözüne biraz ekleyip, çamaşırların güzel kokmasını sağlıyor. 




Yaz mevsiminde her gün saçlarımı yıkamamaya çalışsam da her gün duşun altına giriyorum. Hal böyle olunca değişik banyo köpüklerini ve duş jellerini kullanmayı seviyorum.

Sizler de bu tatlı banyo köpüklerini Avon kataloğundan 500ml' lik boylarını indirimlerde 5-6 TL' ye temin edebilirsiniz.

Bir sonraki postta görüşmek üzere...


5 yorum:

  1. avonun bu ürünlerinin kokuları şahane, ama bitirmek bir ömür sürüyor:)
    takipteyim, bana da beklerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evetben kokudan bıktıktan sonra annem alıp çamaşırlara kullanıyor:)

      Sil
  2. bak yumuşatıcı olarak kullanmak çok iyi fikirmiş deneyeceğim bunu..

    YanıtlaSil
  3. I used to be looking for this kind of information for lengthy time. Thank you &
    Cleanse FXgood luck.This blog seems to get a good ammount of visitors. How do you get traffic to it? It offers a nice individual twist on things. This is a fascinating article by the way.
    http://www.healthsupreviews.com/is-cleanse-fx-biggest-scam-in-canada/

    YanıtlaSil