22 Nisan 2015 Çarşamba

Rimmel London Brow This Way Kaş Maskarası

Bugün sizlere aldığım günden beri severek kullandığım kaş maskarası olan 
Rimmel London Brow This Way' den bahsedeceğim.

Kaşların, makyajın en büyük tamamlayıcılarından biri olduğunu düşüyorum. Özellikle kişinin kendine en yakışan kaşın, doğal kaş şekli olduğuna inanıyorum. Bu yüzden makyaj bloglarında kaş doldurma ile ilgili araştırma yaparken, hep 'Doğal olmalı' ve 'Dövme gibi durmamalı' sözlerini kendime prensip edindim.




İlk zamanlar kaşlarımı Flormar' ın 07 numaralı paletindeki iki rengi kullanarak dolduruyordum. Biraz
daha doğal durması için de önceden temizlemiş olduğum kıl maskara fırçası ile üzerinden tarıyordum. Küllü kumral olan kaşlarımda ortaya çıkan renkten fazla da memnun olduğum söylenemezdi. Ayrıca kaşlarım uzadığında tarama işlemini gerçekleştirdiğim halde hizaya sokmakta zorlandığımı farkettim. Bunun üzerine Watsons' larda satılan, Blog' larda ve Instagram' da okuduğum kadarıyla bulunması zor olan Rimmel London Brow This Way Kaş Maskarasını almaya karar verdim. Şansıma gittiğim şubede standlarda bu maskaranın üç renginden de bol miktarda mevcuttu.



Bendeki rengi Blonde. Diğer iki rengi de sırası ile: Brown ve Dark Brown. Blonde rengi olmasına rağmen küllü kumral renkteki kaşlarıma çok uyduğunu düşünüyorum. Küllü kumral, ara ara sarı ışıltılara sahip olan saçlarımla da uyumlu oldular.



Yapısı, fırçayı ilk çıkardığınızda sıvı gibi geliyor. Fakat sürerken o kadar da ıslak olmadığını hatta pudramsı yapısından dolayı kolayca sabitlendiğini görüyorsunuz. Kaşlarım, uyguladığım bakım küründen dolayı eskisi gibi seyrek olmadığı için kolaylıkla bir iki fırça darbesiyle çok doğal bir hal alıyor. Maskara kuruduktan sonra sertleşmiyor, gün içinde topak topak olup dökülme de yapmıyor. Kullandığım sürece kaşlarımda herhangi dökülme gibi bir sorunla da karşılaşmadım.



Kısaca ben bu kaş maskarasını beğendim!

Sizler de bu maskaraya Watsons mağazalarından 13.50 TL' ye sahip olabilirsiniz.

Bir sonraki postta görüşmek üzere...

Ben aynı zamanda Instagram' dayım: hergun1kozmetik

5 yorum:

  1. Aldığım günden beri neredeyse her gün kullanıyorum kaşlarıma da rengi birebir uyuyor, çok güzel bir yazı olmuş canım emeğine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de öyle oldu:) Senden bunu duymak ne hoş!:)

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. 😔 inşallah bulursun sana yakışan rengini😚

      Sil