28 Nisan 2015 Salı

Artemis Doğal Burç Kremi | Terazi Burcu

Herkese Merhaba!

Günlük yaşamımızda çoğumuz burçlarla, günlük burç yorumları veya karakteristik özellikler bakımından bir şekilde haşır neşir oluyoruz. Kimimiz günlük burç yorumlarını okuyor, kimimiz de karakteristik bakımdan burcuna uygun doğal taşlar, yağlar ve sayılar araştırıyor. Artemis Doğal Burç Kremi de burçlara ve burçların karakteristik özelliklerine uygun kokular içeren el ve vücut kremi tasarlamış. 



Artemis Doğal www.burckremleri.com' dan gelen bu paket öyle özenli ve eğlenceli hazırlanmış ki,  daha kutusunu açarken burcunuza hitap eden sevimli bir yazı çıkıyor karşınıza. 

Bu kremde en çok dikkatimi çeken, her burç karakterine uygun kokular içermesi oldu.

Terazi burcunun karakterini en iyi şekilde ifade edecek olan kokulardan oluşan bu kremi:

Üst notalar: Anemon, yeşil çay ( çiçeksi ve ferah kokular)
Orta notalar: Karamel (şekersi kokular)
Temel notalar: Misk ve vanilya (tatlı kokular) 



Dikkatimi çeken bir diğer konu ise kremin bitkisel bileşenlerden oluşmasıydı:

Üzüm çekirdeği yağı: Yaşlanma karşıtı, sıkılaştırma, güneşten koruma
Aynısefa çekirdeği yağı: Nemlendirici ve besleyici
Avokado yağı: Kolajen üretimi ve A, B, D, E vitamini içerir

Doğal yağlar ile formüle edilmiş olan bu krem paraben, alkol, metal ve renklendirici içermiyor. Vegan bir ürün, hayvanlar üzerinde test yapmıyor. 




Ürünün kapağını açtığınızda sizi karşılayan pompa yardımı ile istediğiniz miktarda sürmek istediğiniz bölgeye uyguluyorsunuz. İnce dokulu bir krem olduğu için hızlı emiliyor. Nemlendirme hissi 1-2 saat sonra kayboluyor. 
Kokusu tam da söyledikleri gibi burcumun karakteristik özelliğine uygun olduğundan sanırım, çok hafif ve ferah! Ürün 50ml' lik bir şişede olmasına rağmen ağır değil. Benim için çantamda rahatlıkla taşınabilir, günlük kullanımda ideal bir el kremi oldu.



Sanırım benim bu krem hakkında tek söyleyeceğim olumsuz özellik, bu kadar doğal yağlardan sonra içeriği biraz daha temiz olabilirdi. Bu konuda hassasiyet gösterenler için uygun bir krem olmayabilir. 

Sizler de sevdiklerinize bu burç kremlerini özel günlerde ve özellikle doğum günlerinde hediye olarak bir alternatif düşünebilirsiniz. 

Artemis Doğal Burç Kremine sahip olmak için www.burckremleri.com' dan 50ml' lik ambalajlarda 25TL' ye sahip olabilirsiniz. 

Bir sonraki postta görüşmek üzere...


Ben aynı zamanda Instagram' dayım: hergun1kozmetik



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder