15 Nisan 2015 Çarşamba

Flormar 07 Numara Nude Dudes Far Paleti

Merhaba! Bugün sizlere makyaja, özellikle de far sürmeye yeni başlayanlar için çok kullanışlı Flormar' ın 07 numaralı paletini anlatacağım. 





Palet 5 farklı fardan oluşuyor, bunların hepsi mat renkte.




Günlük kullanımda çok pratik, herkesin rahatlıkla uygulayabileceği renkler bulunduruyor. Anlatımımı kolaylaştırması açısından palette numaralandırma yaptım. O zaman renkleri  yakından incelemeye başlayalım! 



Paletin en açık ilk iki rengine bakacak olursak:

1 numaralı renk: Wetnwild  Brulee tekli farını almadan önce göz pınarları ve kaş altını aydınlatmak amacı ile kullanıyordum. Bu renk göz kapaklarını nötrlemede iyi iş çıkarıyor. Bu paleti kullanarak yaptığım makyajlarda Wetnwild  Brulee' tekli fara gerek duymuyorum.

2 numaralı renk: Paletteki renkleri kullanarak makyaj yapacağım zaman zemin olarak bu rengi kullanıyorum. Göz kalemi veya eyeliner kullandığım zamanlarda göz kapaklarıma sadece bu fardan sürüp makyajımı tamamladığımda da çok güzel bir sonuç elde ediyorum. 




Paletin daha koyu olan diğer üç rengi ise:

3 numaralı renk: Benim gibi kumral saçlara kaşlara sahipseniz 5 numaralı renk ile karıştırarak kaş doldurmada başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Ayrıca göz kapağınıza 1 numara ile zemin oluşturduktan sonra, bu rengi gözün katlanma bölgesine uygulayarak gözlerinize biraz derinlik verebilirsiniz. 

4 ve 5 numaralı renk: Günlük kahverengi makyajımda ikisini de gözün katlanma bölgesinde kullanıyorum, sonra dağıtıyorum




Farların günlük kullanım için yeterince  pigmentli olduğunu düşünüyorum. Bir de far bazı ile kullandığınız zaman çok uzun süre dayanacaktır. 



Bu paleti Flormar mağazalarından veya www.flormar.com.tr adresinden 19-20 TL civarında bir fiyata satın alabilirsiniz. 


Diğer postlarda görüşmek üzere... 



Ben aynı zamanda Instagram' dayım. Beni oradan da takip edebilirsiniz. 
Kullanıcı adım: hergun1kozmetik

2 yorum:

  1. Flormar'ın en sevdiğim paleti bu 7 numaralı palet. Blogunuz hayırlı olsun. Sizi takibe aldım. Ben de bloguma beklerim.

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür edeiyorum:) Evet palet çok kullanışlı! Ben de bakıyorum hemen blogunuza.

    YanıtlaSil