24 Aralık 2015 Perşembe

Watsons İndiriminden Neler Almalı?

Watsons büyük yılbaşı indirimini açıkladı. İndirim 23-27 Aralık tarihleri boyunca devam edecek. İndirim yüzdeleri 50, 40 ve 30' larda seyrederken ben de severek kullandığım ürünleri sizlerle bu yazımda paylaşmak istedim.

Note markasına ait tüm ürünlerde %50 indirim mevcut bu indirim kapsamında. Tabi göz kalemleri ve ojeler dahil değil. Severek kullandığım Note Pink In Summer allık ve Note 03 Sandy Full Covarage kapatıcıyı tavsiye edebilirim.


Söz ettiğim allık içinde pembelik bulunan çok tatlı bir şeftali rengi. Ayrıntılı yazısını burada yazmıştım. Fiyatı indirimle birlikte sanıyorum 15 TL' ye gelecektir. Tavsiye ettiğim likit formdaki kapatıcısı ise benim uygun fiyatlı kapatıcılar içinde beğendiğim iki kapatıcıdan bir tanesi. Onun da yazısı burada. Fiyatı  %50 indirimle 12.50 TL' ye gelecektir.


Severek kullandığım Rimmel London markasında da %40 indirim var. 
Tavsiye ettiğim ürünler ise şu şekilde:


Rimmel London Match Perfection Kapatıcı: Uygun fiyatlı kapatıcılar içinde beğendiğim kapatıcılardan bir diğeri oluyor. İndirimle 10-12 TL civarına gelecektir. Yazısı şurada.

Rimmel London Stay Matte Pudra: Transparan renkteki bu pudrayı ben kapatıcımı sabitlemek için kullanıyorum. Yine gün içinde yağlanmaya müsait olan T bölgesi içinde kurtarıcı bir ürün. İndirimle birlikte sanıyorum 11-12 TL civarına geliyor.

Rimmel London Lasting Finish Fondöten: Yakın zamanda ayrıntılı yazısını yazacağım bu fondöteni, karma ve yağlı ciltlere tavsiye ederim. Kadifemsi bir bitişe sahip olan bu fondöten, kalıcılığı ve ilk sürüşteki etkisini gün boyu sürdürmesi ile uygun fiyatlı fondötenler içinde favorim haline geldi. İndirimle birlikte 12-13 TL civarına gelmesi gerekiyor.


Golden Rose Velvet Matte Rujlar: Bu rujların methini duymayan kalmadı sanırım. Bende 02 ve 10 numarası mevut. İkisini de bayılarak kullanıyorum. Şimdi gözüm yeni çıkan 32 numarasında. Fiyatı indirimle birlikte 11-12 TL olması gerekiyor. 02 ve 10 numara' nın ayrıntılı yazıları sırasıyla burada ve burada.


Maybelline The Falsises Volume Express Maskara: Maybelline ürünlerinde de %40 indirim baya göz dolduran cinsten. Ben severek kullandığım bu maskarayı önerebilirim. Fiyatı sanırım 12-13 TL' ye gelecektir. Ayrıntılı yazısı burada.

Sizler bu indirimde neler aldınız ve neler almamı önerirsiniz? 

4 yorum:

  1. bir çoğu benimde severek kullandıklarım, dün kaç tane watsons gezdim kapatıcıyı bulamadım yaa elimdeki de bitmek üzere :( artık indirimsizken alıcam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de ilk kez kapatıcıyı indirimli almanın mutluluğunu yaşıyorum :)

      Sil
  2. Güle güle kullan ben de note kozmetik çalıştım bu indirimde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay ablacım Note demesen iyiydi, ayrı bi sempatim var markaya karşı ama almadım bu indirimde kalem farlarından siyah olanı aklımdaydı aslında unuttum :)

      Sil