15 Aralık 2015 Salı

Flormar 06 Numara Pink Desserts Far Paleti

Özellikle yaz aylarının başında pembe ve bordo renkteki farların mavi gözlülere çok yakıştığı bir kaç fotoğraf gördükten sonra pembe tonlarda bir palet arayışına giriştim. Özellikle göz makyajı konusunda belli bir seviyeye gelmeden, bir palete devasal paralar yatırmayı düşünmedim. Bu yüzden uygun fiyatlı paletlere bakmaya başladım, tam o günlerde Cosmetica sitesinde güzel bir bayram indirimi yapmışken ben de Flormar' ın 06 numaralı Pink Desserts paletini almaya karar verdim.


Bence makyaja yeni başlayanlar için ideal fiyata alınabilecek pigmentasyon bakımından fiyatının üzerinde bir palet diyebilirim. Paleti alırken özellikle sağdan üç rengin güzelliğine hayran kalmıştım, Özellikle bu üç renk pigmentasyon konusunda beni üzmedi. Farların yapısı pek yumuşak sayılmaz, bir far bazı kullanarak yapılan makyajlar da günü kurtaran cinsten.


Paletteki renkleri anlatırken soldan sağa doğru 1,2,3,4 ve 5 olarak numaralandırıp anlatacağım.


1 numara: Paletteki herhangi bir renk ile makyaja başlamadan önce özellikle göz kapağına zemin olarak kullanıyorum, beyaz renk üzerine pembeler çok daha güzel renklerini veriyorlar. Aynı zamanda sedefli yapısından dolayı makyaj bitiminde göz pınarlarını ve kaş altlarını aydınlatma amacı ile de kullanılabilir.

2 numara: Sanırım aldığım günlerden itibaren yaklaşık bir ay bu rengi gözün katlanma bölgesine uygulayıp, ince bir eyeliner çekerek gezdim :) Parmağımdaki renk kadar yoğun durmadığı için göz üzerindeki duruşunu sevdim.


3 ve 4 numara: 5 numaralı renk ile birlikte çeşitli kombinasyonlarda çok güzel makyajlar çıkıyor :) Bence paletteki en iyi pigmentasyon son üç renkte. Parmağıma verdikleri renkleri göz üzerinde de kolaylıkla elde edebiliyorsunuz. Ayrıca 3 numaralı rengi göz kapağına uygulayıp, bir karıştırma fırçası ile dağıtıp uğraşılmış bir makyaj görüntüsü de elde edebiliyorum.


5 numara: Benim en sevdiğim eyeliner renklerinden biri olur kendisi :) Çok ayrıntılı eyeliner çekmeye vaktim olmadığı günlerde bu rengi açılı bir fırça ile kirpik diplerine geçiyorum. elde ettiğim sonuç şahane oluyor :) Bir de bolca rimel! 

Kısacası bir fazı ile fiyat performans açısından alınabilir bir palet 
Flormar 06 Numara Pink Desserts Far Paleti. İndirimde 11 TL' ydi. 

5 yorum:

  1. 5 numaraya bayıldım gerçekten en çok kullandığım renk :)

    YanıtlaSil
  2. bence 4 numara hariç güzel bir palet..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet 4 diğerlerinden bir tık daha kullanışsız diyebilirim ben de :)

      Sil
  3. feel strongly about it and in fact like learning more on this topic. Monster Muscle X If probable, as you gain expertise, would you mind updating your weblog with more information? It is extremely helpful for me.I recently had my websites rebuilt and i am trying to come across new ways to make it better.Your design is quite nice and your posts are structured. I though that it would be nice to say that i will use some of your.Thanks for taking the time to talk about this, I feel strongly about it and enjoy learning much more on this subject. For more ==== >>>>>> http://guidemesupplements.com/monster-muscle-x/

    YanıtlaSil