14 Aralık 2015 Pazartesi

Avalon Organics Biotin B-Complex Therapy Thickening Şampuan

Saç bakımına fazlası ile düşkün olduğuma blogumun 'Saç Bakım' sekmesindeki yazılarımdan aşinasınızdır. Bence konu kadın ve güzellikse aklıma ilk gelen bakımlı saçlar oluyor! Hal böyle olunca, daha hacimli, parlak ve uzun saçlar kaçınılmaz isteklerim arasına giriyorken, bu vaatleri veren şampuanları da deneyimlemek hoşuma gidiyor. 

Blogumun saç bakım sekmesine katılan yeni üyesi ise 
Avalon Organics Biotin B-Complex Therapy Thickening Şampuan oluyor:)


Bloguma ilk kez geliyorsanız hemen saç tipimden söz edeyim; ince telli, çabuk sönen hacimsiz ve çabuk yağlanan saçlara sahibim. 

Avalon Organics Biotin B-Complex Therapy Thickening Şampuan, isminden de anladığımız üzere saça hacim vermede ve saç tellerinin güçlenmesinde etkili.

Doğal ve organik maddeler içeren bu şampuanın içeriğinde ftalat, paraben, sülfat(sert) ve sentetik kokular bulunmuyor. 


İçeriğindeki niasin ile saç derisindeki kan dolaşımını arttırarak saç derisini besler. Biotin , cüce palmiye ve buğday özleri ile saç tellerinin güçlenmesinde etkilidir. 

Şampuanın öne çıkan hacim verme vaadi, saçların biraz sertleşmesine sebep oluyor. Fakat bu hisse bir hafta sonunda saç alışıyor ve kurumak yerine aksine ekstra hacim ve parlaklık kazanıyor. İçeriği nispeten temiz olan bu şampuanın köpürme performansı da gayet iyi. Benim gibi köpürterek yıkamanın daha temiz olduğu hissine kapılanlardansanız demek istediğimi anlamışsınızdır^^ Kokusu da bu kadar bitkisel içeriğe rağmen kola gibi geliyor burnuma, bence hiç de katlanılmayacak bir koku değil! 

Saç uçlarım, diplerimin tersine kuru yapıda olduğu için bu şampuanı kullanırken haftada bir banyoda saç bakım maskesi uygulamayı ihmal etmiyorum. Haftada bir saç bakım yağı uygulaması da var tabi^^ Ayrıca saçlarımın yağlanma süresi iki günken, bu şampuan ile  iki günden fazla sürede yağlanır oldu.

Kısacası benim gibi çabuk yağlanan, hacimsiz saçlara sahip iseniz seveceğiniz bir şampuan Avalon Organics Biotin B-Complex Therapy Thickening. Fazlaca işlem görmüş ve kuru yapıda saçlara sahip iseniz pek önermem. 

400 ml' lik boyu Lila Kutu' da ücretsiz kargo ile 55 TL' ye satılıyor. 


9 yorum:

  1. benim saçım tamamen seninle aynı ama tabi ki onun işlem görmüş olanı şampuan bende de var kullansam mı kullanmasam mı bilemedim şimdi..

    YanıtlaSil
  2. Fiyati birazcik yüksekmiş, ama saç önemli o yüzden deneneceler listesinde!

    YanıtlaSil
  3. Fikirlerimoz baya birebirmis ^^ gule gule kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, Öyle mi ne kadar güzel. Instagram' da takipteyim aslında bu şampuanı kullandığını kaçırmışım. Hemen bakıyorum yazına:)

      Sil
  4. Tüylenme sorunu yaşadınız mı peki yüzünüzde veya sırt bölgenizde? Benim bildiğim kadarıyla organik yapıdaki şampuanlar saç derisinden çok vücutta etki ediyor da :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben nedense şampuanı saçımdan arındırırken başımı öne eğerek yıkıyorum :) İçine bazen yağ e vitamini karıştırıyorum şampuanların, tüylenme yapmasından korktuğum için alışkanlık oldu :)

      Sil
  5. 2012 de kullanmıştım bu şampuanı geçen gün hepsiburadada 33 tl ye indiğini gördüm yeniden kullanmaya karar verdim ama ilk 2 yıkamada bayağı döktü saçı? sizdede oldumu bu durum

    YanıtlaSil