8 Temmuz 2015 Çarşamba

Wet N Wild Nutty Far

Herkese Merhaba :)

Bugün blogumun yine minik bir konuğu var:
 Wet n Wild Nutty Tekli Far

Wet n Wild Nutty


Wet n Wild Nutty, metalik/ışıltılı farlara olan ön yargımı kıran bir far olarak bendeki yeri ayrıdır. Wet n Wild standına ilk yaklaşma sebebim, şu sıralar dibini görmek üzere olduğum Mac' in Brule' sine benzetilen Wet n Wild Brulee rengiydi. Ama benim gibi tek bir renk fara takılıp kalan biri için bu tekli farların güzel bir avantaj olduğunu düşünerek başka renklerini de karıştırmıyor değildim. 

Wet n Wild Nutty

Gelelim Wet n Wild Nutty renginin ayrıntılarına:

  • Ürünün ambalajının pek de sağlam olduğu söylenemez, hele ki kapağını açıp kapatırken kırılacakmış hissine kapılıyorum.
  • Rengi için tam olarak budur diyemiyorum, kahve/taupe, hafif de olsa ben nedense biraz pembelik de görüyorum :) Metalik gibi aslında ışıltılı gibi de duruyor. İçerdiği ışıltılar da bronz gibi.
  • Farın yapısı yumuşacık, tozutma gibi bir problemi yok. Parmaklarımla uygulama yaptığımda tek kat rengini güzel alabiliyorum (tabii uygulama sırasında far bazı ile uygulama yaptığım parmağımı kullanırsam rengi göz kapağıma geçirmekte zorlanıyorum:).
  • Geniş/dağıtma fırçasına benzer bir fırça ile uygulama yapmak isterseniz, istediğiniz rengi 3. hatta 4. katta ancak alırsınız diye düşünüyorum. Fakat biraz daha tok, küt far fırçası ile uygulama yaparsanız, tek seferde istenilen renk elde ediliyor. 
  • Bahsettiğim gibi far bazı uygulamasından sonra kullanıyorum, tüm gün rengini koruyor.
  • Gözlerimin üstü kendinden hafif kahvemsi olduğu için, ben gözümün katlanma bölgesine kadar Brulee rengi ile nötrleyip, sonrasında Nutty rengini uyguluyorum. Yine kaş altlarımı da Brulee rengi ile aydınlatyorum. Bolca maskara uygulamasıyla da günlük bir makyajı kurtaran cinsten. Ben bu uygulamaya incecik çekilmiş bir eyelinerı da çok yakıştırdım.
Wet n Wild Nutty

Sizler de Wet n Wild Nutty ve diğer renkteki tekli farlarına Gratis' lerden indirimsiz 6.50 TL' ye sahip olabilirsiniz.

8 yorum:

  1. brulee ile birlikte en sevdiğim tekli far...

    YanıtlaSil
  2. brulle çok bereketli sürekli kullandığım halde
    şimdi bide nutty aklıma girdi iyimi :)
    bayramda muhtemelen indirim olucak ben zaten battım bayramda almayı düşündüklerimle bu şeker rengi almazsam olmazki şimdi brulee üzülür ben tek kaldım burda diye
    teşekkürler bu güzel paylaşımınız için

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bayram indirimi olmadı ama bulursan Nutty rengine bir şans verebilrsiniz:)!Sevgiler:)

      Sil
  3. Bence günlük kullanım için harika farlar, ben de alıp denemek için sabırsızlanıyorum

    YanıtlaSil
  4. Günlük kullanım için ideal bir renk gerçekten, Brulee de çok iyi :)

    YanıtlaSil