6 Temmuz 2015 Pazartesi

Vücut için Güneş Koruyucu Krem: Roc Soleil Protect Lait Haute Tolerance SPF50

Güneşin yüzünü dik açıyla göstermeye başladığı şu günlerde, yüzümüz için yüksek koruma faktörlü güneş kremlerini seçerken tabii ki de vücudu unutmak olmaz :) Her yıl farklı bir markanın vücut için güneş koruyucu kremini denerim. Bu sene de acaba hangisini deneyimlesem derken, dermokozmetik, anne, bebek ve bir çok kozmetik ürünün bir arada satıldığı online alışveriş sitesi Turuncu Kasa imdadıma yetişti, denemem için bana Roc Soleil Protect Lait Haute Tolerance SPF50 Vücut Spreyi' ni gönderdi.

Vücut için Güneş Koruyucu Sprey Spf50
Roc Soleil Protect Lait Haute Tolerance SPF50


Roc Soleil Protect Lait Haute Tolerance SPF50 Vücut Spreyi; parfüm içermeyen, suya dayanıklı formülü ile çok yüksek güneş koruması sağlarken, güneş alerjisi belirtilerine engel olmaya yardımcı olur. Yağ içermeyen kadifemsi kıvamı beyaz kalıntı bırakmaz. Hipoalerjeniktir.

Bendeki etkilerine gelecek olursak:
  • Üründe ilk olarak dikkatimi çeken, kullanım kolaylığı sağlayan sprey şeklindeki aparata sahip olması. Böylece ürün elime çok geldi derdi olmadan, kolaylıkla istediğim bölgelere fıslatarak uygulama yapabiliyorum.
  • Parfüm içermiyor, ama hani güneş kremlerinin kendine has bir kokusu olur ya işte tam da o koku geliyor burnunuza :)
  • Yapısı krem kıvamında, spreyli ambalajda olması sizi yanıltmasın. Kremi uyguladığımda ince yapısından dolayı çabucak emiliyor. İlk 5 dakika içinde yapış yapış his oluyor, sonrasında geçiyor.
  • Ciltte beyaz bir tabaka bırakmıyor.
Vücut için Güneş Koruyucu Spret Spf50
Roc Soleil Protect Lait Haute Tolerance SPF50

Roc Soleil Protect Lait Haute Tolerance SPF50 Vücut Spreyi, hemen yanmaya müsait olan kol ve omuzlarımı güneşten koruyarak, buğday tene dönüşmemi engelledi :) Hassas olan cildimde herhangi bir reaksiyon vermeden güneşten koruma görevini yerine getirdi. 

Sizler de Roc Soleil Protect Lait Haute Tolerance SPF50 Vücut Spreyi' ni Turuncu Kasa' dan hazır %30 indirimde iken şuradan direk satın alabilirsiniz, hem de bu günlerde ürüne özel kampanya ile kargo bedava!

2 yorum:

  1. roc ürünlerini genelde severim ben başarılıdır güneş kremim bu sene için yeter miktarda var artık seneye bakacağım..

    YanıtlaSil