20 Temmuz 2015 Pazartesi

Rimmel London Exaggerate Smoken' Shine Gel Eyeliner || 002 Copper Bling

Yaz mevsiminin gelmesiyle siyah göz kalemlerini rafa kaldırıp, kahve tonlarında göz kalemi arayışına girdim. Onlardan biri de Rimmel London Exaggerate Smoke n' Shine serisinden içinde minik ışıltıları olan 
002 Copper Bling Göz Kalemi.



Rimmel London Exaggerate Smoke n' Shine Copper Bling göz kalemi, sıcak bir kahve tonunda. Keskin bir görüntü oluşturmadan rengini tek sürümde kolaylıkla elde edebiliyorsunuz. Kalem jel formunda olduğu için, yumuşak dokusu sanki hemen akıp bulaşacakmış hissi veriyor. Fakat aksine sürdükten bir kaç dakika sonra sabitleniyor. Eğer arkasında bulunan aparatı kullanarak smokey eye görüntüsü elde etmek istiyorsanız, kalemi sürdükten sonra elinizi çabuk tutmanızda fayda var. 


Rimmel London Exaggerate Smoke n' Shine Copper Bling asansörlü olduğu için seyahatlerde de kolaylıkla yanıma alabileceğim bir göz kalemi oldu.

Rimmel London Exaggerate Smoke n' Shine Copper Bling göz kalemini göz altlarıma uyguladıktan sonra yumuşak yapısından dolayı, akma ihtimaline karşı üzerinden aynı tonlarda bir kahve far ile geçerek sabitleme gereği duydum.


Kalıcılık konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamadım, far bazı kullanarak yaptığım uygulama sonucunda göz kapaklarıma bulaşma da yapmadı gün boyu rengini korudu.Yaz aylarında severek kullanacağım kahverengi göz kalemlerinden biri oldu.

Rimmel London Exaggerate Smoke n' Shine serisi göz kalemlerine Watsons mağazalarından 14.99 TL' ye sahip olabilirsiniz.

2 yorum:

  1. ah bu renklere dayanamıyorum işte çok güzelmiş..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet İrem ablacım ben de çok sevdim:) Bir de Note kalemlerinden Copper' ı görmelisin:)

      Sil