27 Temmuz 2015 Pazartesi

ELİDOR DOĞANIN ENERJİSİ SERİSİ

ELİDOR İLE DOĞANIN ENERJİSİNİ SAÇLARINIZDA HİSSEDİN


Yaz geldi! Hadi biraz rengini açalım dediğimiz saçlar; güneşin zararlı ışınları, deniz ve havuz suyunun yıpratıcı etkileri ile birleşince işin içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Bir de buna sıcak hava ile birlikte yoğun iş temposu eklenince ekstra bakımlar kaçınılmaz oluyor.




Yüzyıllardır kadının güzellik sembollerinden biri hatta birçoğuna göre ilki; uzun ve sağlıklı saçlar. Uzun ve sağlıklı saçlara sahip olmak için saçınızda saatlerce bakım yağı kürleri ile beklemek hele ki yaz mevsiminde inanın çok sıkıcı. Ben de güzelliğin uzun ve sağlıklı saçlardan geldiğini düşünen kadınlardan biri olarak iş, spor, tatil kargaşası içinde nasibini alan saçlarıma hızlı bakım yapan saç bakım ürünleri arayışına giriyorum. İşte tam bu noktada  Elidor’ un yeni serisi Doğanın Enerjisi yetişiyor imdadıma. Hollywood yıldızlarının da tercihi olan bu seri doğal içerikler konusunda uzman olan Jamal Hammadi tarafından geliştirilmiş.


Elidor doğanın enerjisi serisi ile iki farklı saç bakım alternatifi ile karşımıza çıkıyor: İlki gücünü Angelica köklerinden alan Güçlü Saç Uçları, ikincisi ise içerdiği Ginseng kökü ile Canlı ve Dirençli Saçlar.

Doğanın enerjisi serisinde ilk dikkatimi çeken Angelica köklerini içeren Güçlü Saç Uçları Şampuanı ve Besleyici Bakım Kremi oldu, zira bundan birkaç sene öncesinde yaptırmış olduğum perma yüzünden özellikle çok kuru olan saç uçlarım ve ince telli olmasının etkisi ile birleşince de çabuk kırılıyor. Güçlü Saç Uçları Şampuanı ve Besleyici Bakım Kremi Angelica kökünün içerdiği A, E, B12 vitaminleri ve demir, manganez, bakır gibi mineraller sayesinde zayıf saç uçlarını sararak kırılmaları azaltmayı ve kuru saç uçlarını 5 kata kadar güçlendirmeyi hedefliyor. Daha güçlü saç uçları kazandırarak, kırılmalara karşı görevini de hakkıyla yerine getiriyor.


Gücünü Angelica kökünden alan Güçlü Saç Uçları Şampuan ve Besleyici Bakım Kremi ikilisi işini bu denli güzel yaparken, yanına bir de Ekstra Bakım Spreyi ekliyor. Durulama gerektirmeyen bu bakım spreyi Angelica köküne ek olarak besleyici yağlar da içeriyor. Islak veya kuru saça uygulanabilen bu spreyi kullanmadan önce çalkalamak gerekiyor. Çalkaladıktan sonra saç boylarına eşit miktarda sıkarak uygulamamı yapıyorum. Çabuk sönen saçlarıma ağırlaştırmadan verdiği canlılık da takdire şayan. Serinin sıcak yaz günlerinde verdiği koku ise denizden çıkmış, rengarenk çiçeklerin bulunduğu bir bahçede güneşleniyormuş gibi hissettiriyor.

Doğanın enerjisi serisinin diğer Canlı ve Dirençli Saçlar için Şampuan ve Besleyici Bakım Kremi içerdiği Ginseng kökü ile yıpranmaya karşı 5 kat daha dirençli ve canlı saçlar hedefliyor. Ginseng kökü güçlü antioksidan ve saçın genetik yapısına zarar vermeden dezenfekte edebilme özelliğine sahip. Bu sayede yıpranmış saçlar üzerinde koruyucu etkisini sürdürürken, saçların daha canlı ve dirençli kalmasını sağlıyor. Aynı zamanda zayıflamış saç köklerini canlandırarak daha dirençli hale getiriyor.


Ginseng kökü içeren Canlı ve Dirençli Saçlar; banyodan sonra veya gün içinde saçları şekillendirmek için Elidor’ un yıllardır bir çok serisinden aşina olduğumuz 7/24 Şekillendirici Bakım Kremi ve Ekspres Bakım Spreyi' ni de sunuyor bizlere. 7/24 Şekillendirici Bakım Kremi' ni saçlarıma banyodan sonra nemli saç boylarına uygulayarak daha kolay tarayabiliyorum. Isıl işlem uygulamasından önce kullanarak, saç tellerini saran koruyucu özelliğinden yararlanmış oluyorum. Son olarak da saçlarımı maşa yardımı ile dalgalı hale getirdikten sonra, daha doğal bir görüntü elde etmek için kullanıyorum, banyodan yeni çıkmış gibi canlandıran ferah kokusunu da günün her saatinde hissetmiş oluyorum.


Şehrin yoğun yaşam koşuşturmasından nasibini almış, ince telli, zayıf ve perma azizliğinden yıpranmış olan saçlarıma gücünü Ginseng kökünden alan Canlı ve Dirençli Saçlar, Angelica kökü içeren Güçlü Saç Uçları ile birleşince verdikleri etki gerçekten övgüyü hak eden cinsten. Erişilebilir fiyat politikasına sahip olan Elidor’ un bu serisine şans vererek sizler de doğanın enerjisini saçlarınızda hissedin.








2 yorum:

  1. denemeyi istediğim bir seri ama sıra gelecek mi bakalım..

    YanıtlaSil