15 Temmuz 2015 Çarşamba

Bitenler 3

Merhaba :) 
Bitenler serisinin üçüncüsü ile karşınızdayım. Yine çok uzun bir yazı olmaması açısından on adet ürün seçtim, diğerlerini bir sonraki aya devrettim.



Hadi o zaman başlayalım:


Nivea Deodorant Fresh Natural Vücut Spreyi: Benim için yazın vazgeçilmezlerinden olan bu vücut spreyini bayılarak kullanıyorum. Kokusu çok ferah, tam yazlık. Yenisi açıldı bile. Yazısına buradan ulaşabilirsiniz. 

Perlodent Seyahat Boy Diş Macunları: Rossmann' larda satılan bu diş macunları tam seyahatlerde kullanmalık minik boydalar. Son kullanma tarihlerinin yaklaştığını farkedince hemen bunların kullanımını öne çekerek bitirdik ailecek :) Sensitiv olanı diğerine göre daha ferahtı bence. Bir dahakine Sensitiv olur tercihim. 

İnci Pamuk: Makyaj temizliğinde yüzüm için normal formda olan pamukları kullanmayı daha çok seviyorum. Diğer makyaj temizleme pedlerini gözlerimde kullanıyorum. İnci pamuğun yumuşaklığı güzeldi, indirimde denk gelirsem yine alabilirim. Şu an İpek kullanıyorum, ondan da çok memnunum.



Avon Supershock Max Mascara: Kendimi renkli kozmetik bitirdiğim için tebrik ediyorum. Ama kafama koymuştum diğer maskaraları bırakıp, sadece bunu kullanıp bitirecektim:) Yazısını şurada yazmıştım. Vermiş olduğu dolgunluk ve uzatma performansından memnundum. Elimdeki maskaralar bitince indirimde denk gelirsem tekrar alabilirim. 

Rituel de Beaute Siyah Nokta Temizleyici Bant: Benim en favori burun bandım. Çok derindekiler hariç tüm siyah noktaları bence yerinden söküyor. Yazısını şurada yazmıştım. 

Oriflame Elmalı/Tarçınlı Sabun: Çok güzel elmalı kurabiye gibi bir kokusu var. Severek kullanıyoruz, bitmek üzere.


Neutrogena Besleyici Bakım Kremi: Yıllardır annemle severek kullandığımız bakım kremi. Yaz geldiği için bunun beyaz kavonozda olan hızlı emilen versiyonuna geçtik. Severek kullanıyoruz. Kış gelince yine alınacaklar listesinde:) Yazısını şurada yazmıştım.

Clindoxyl Jel: Geçen yaz dermatologum sivilce problemim için vermişti. Bu tür kremlerin dolapta saklansa bile kullanım ömürleri çok kısa (4-6 ay kadar). Kullanım tarihi dolduğu için çöpe gidiyor. Memnundum sivilceleri söndürdüğü için, fakat ürünün içeriği çok yoğun olduğu için dönemsel sivilcelerime de bu kadar ağır bir ürün kullanmaktansa kendi yöntemlerim ile hallediyorum. Sivilceler için formül yazımı da şuradan okuyabilirsiniz.

Palmolive Siyah Orkide Özleri İçeren Sıvı El Sabunu: Çok yoğun bir kokusu yok, aksine hafif çiçeksi bir kokusu vardı. Güzel de köpürüyordu. Şimdi ise yine Palmolive Thermal Spa kalıp sabunlarından aldık, ailecek çok memnunuz:)









1 yorum: