14 Temmuz 2015 Salı

Avon Makyaj Fırçaları

Bugün sizlere kusursuz bir makyajın olmazsa olmazlarından olan, ekonomik fiyatları ile ceplerinize de hitap eden Avon Makyaj Fırçaları' ndan bahsedeceğim.

Avon Makyaj Fırçaları


Avon Makyaj Fırçaları' ndan toplamda 5 adet bulunuyor elimde. Bunlardan biri eski serisinden, kalan dördü de yeni serisinden (yeni dediğim 1 seneyi çoktan geçti, bu seri çıkalı:).

Hepsini şimdi tek tek inceleyelim:
Avon Pudra Fırçası
Avon Büyük Yüz Fırçası

Avon Büyük Yüz Fırçası: Yumuşacık kıllara sahip olan bu fırçayı transparan pudrayı uygulamak için oldukça başarılı buluyorum. Eğer geniş bir yüze sahipseniz bence allık uygulamada da rahatlıkla kullanabilirsiniz. Fiyatı indirimlerde 10-11 TL' yi görüyor.

Avon Kontür Fırçası
Avon Allık Fırçası


Avon Allık Fırçası: Yine yumuşacık kıllara sahip olan bu fırçayı ben allık uygulamak için kullanıyorum. Fazla yumuşak olduğu için fazla pigmentli olan toz allıkları uygulama sırasında dikkatli olmakta fayda var. Ben ürünü fırçaya alıp biraz elime sürüp, daha sonra yanaklara uyguluyorum. Fırça aynı zamanda bronzer uygulamak için de tasarlanmış diye düşünüyorum. Fiyatı indirimlerde 8-9 TL civarına kadar düşüyor.

Avon Fondöten Fırçası
Avon Fondöten Fırçası

Avon Fondöten Fırçası: Bendeki bu fırça eski serisinden. Şu an zaten satışta da değiller. Yenilenen serideki gibi yumuşak kıllara sahip değil, fakat yüzünüzü yoracak kadar sert de değil. Ben bir iki kez BB krem uyguladım, homojen bir dağılım sağladı, fırça iziyle de karşılaşmadım. Kısacası şaşırtan bir fırça oldu. En kısa zamanda yenilenen serisindeki versiyonundan da edineceğim, çünkü ben bu şekildeki fırçaları daha çok kapatıcı uygulamada başarılı buluyorum. Yenilenen serisinden olan versiyonuna indirimlerde 10-11 TL' ye sahip olabilirsiniz.

Avon Göz Farı Fırçası
Avon Göz Farı Fırçası

Avon Göz Farı Fırçası: Neredeyse küt uçlu ve oldukça tok olan bu göz fırçası, tüm göz kapağınıza tek bir renk uygularken çok pratik bir kullanım sağlıyor. Ben en çok günlük olarak kullandığım Wet n Wild Brulee farımı uygularken sevdim. Aynı zamanda gözün katlanma bölgesine derinlik verirken de rahatlıkla kullanılabilir. Fırçanın diğer ucunda da smokey eye aparatı bulunmakta. Siyah göz kalemini gelişi güzel çekip, bu fırça yardımıyla dağıtıyorum. İndirimlerde 5-6 TL' ye sahip olabilirsiniz.
Avon Eyeliner Fırçası
Avon Eyeliner Fırçası

Avon Eyeliner Fırçası: Sanırım fırçalar içinde en çok kullandığım bu olmalı:) Kuyruklu eyeliner için tasarlanmış olan bu fırça açılı bir formda. Benim gibi eyeliner sürme konusunda beceriksizlere bire bir :) Aynı zamanda kaşları doldurmak için ideal yumuşaklıkta. İndirimlerde 4-5 TL' ye sahip olabilirsiniz.

Bendeki fırçaların dışında bir kapatıcı bir de ruj fırçası bulunmakta. İlk başta da söylediğim gibi bir seneden fazla zamandır kullanıyorum. Yıkama sayım, hatırlanmayacak kadar çok. Herhangi bir dökülme ya da sertleşme kesinlikle yaşamadım. Bence uygun fiyatlı fırçalar içinde en başarılı olanlardan. Sizler de bu fırçaları Avon Türkiye katalogundan temin edebilirsiniz.


5 yorum:

  1. Çok güzel yazmışsın canımm..emeğine sağlık :) ♡

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. canım blogunu çok beğendim ve takibe aldım bende yeni katıldım aranıza banada beklerim :))

    annesininkizi5.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  4. Bloğuma beklerim yagmurunkozmatigi.blogspot.com

    YanıtlaSil