13 Nisan 2015 Pazartesi

Maybelline The Colossal Go Extreme Volume Mascara

Günaydın:) Bugün sizlere ilk kullandığım ve en sevdiğim maskarayı tanıtacağım. Bu maskara aynı zamanda Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri' nde 'Yılın En İyi Göz Makyaj Ürünü' seçildi.







The Colossal Go Extreme Volume Maskara' nın ilk olarak fırça sapını inceleyelim; çift hazneli yapıda bu da fırçaya daha fazla ürün gelmesinde etkili.




Maskaranın fırçası; diğer silikon fırçalardan farklı olarak, kıl fırça yapısına sahip. Hafif göbekli fırça yapısı fırçaya olan hakimiyeti ve sürümü biraz daha kolaylaştırıyor.


Kirpiklerim normalde zaten uzun olduğu için bu maskarayı kullandığım zaman kirpiklerimin takma olup olmadığını soranlar oluyor. İlk katta simsiyah boyayıp, uzatıyor. İkinci katta verdiği hacim takma kirpik etkisi yaratıyor. Maskaranın yapısı çok ıslak olmasına rağmen topaklanma gibi bir sorun yaşamıyorsunuz.





Akma ve kuruyup dökülme gibi sorunlarla da karşılaşmadım. Fakat ıslak yapısının dezavantajlarını yazmasam olmaz. Maskarayı aldığınız ilk bir hafta uygulama yaparken (biraz kuruyana kadar) dikkatli olmanızda fayda var, göz kapağınıza bulaşabiliyor. Bir de ıslak yapısından dolayı bu maskarayı kışın kullanmayı daha çok seviyorum, yazın bununla başa çıkmanız biraz daha zor olabilir.

The Colossal Go Extreme Volume Mascara' yı indirimlerde denk getirirseniz ortalama 14-15lira civarında Watsons, Gratis, Rossmann ve yerel kozmetik mağazalarında bulabilirsiniz. 


 Bir sonraki postta görüşmek üzere...




 Aynı zamanda İnstagram 'dayım. Beni oradan da takip edebilirsiniz. 

3 yorum:

  1. En sevdiğim maskaram harika yazmışsın canım instagramda takipleşiyoruz zaten bir de seni de bloguma bekliyorum :) melikeninrehberi.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  2. bende merak ediyorum bu maskarayı gerçekten anlattığın gibiyse denerim :)

    YanıtlaSil