9 Aralık 2015 Çarşamba

Essence Make Me Brow Eyebrow Jel Maskara

Bugün bloguma aldığım günden beri severek kullandığım Essence Make Me Brow Eyebrow Jel Mascara konuk oluyor. Beni sürekli olarak takip eden arkadaşlarım bilirler, daha önce Rimmel London Brow This Way kaş maskarasını çok beğenerek kullanıyordum, onun da yazısı burada.

Essence Make Me Brow Eyebrow Jel Mascara' yı satın alıp kullanmam açıkçası pek de kolay olmadı, gerçi hangi Essence ürününü bulmak kolay oluyor ki :) Makyaj bloglarından ve yotube videolarından bildiğimiz üzere Benefit Gimme Brow' a muadil olarak gösteriliyor. Ben Benefit' i kullanmadığım için sabitleme, renk verme ve kalıcılık hakkında pek bir yorum yapamayacağım fakat, minik fırça şekilleri gerçekten de çok benziyor.


Minik sevimli ambalajı her makyaj çantasına sığacak cinsten. Küçük, özellikle de ince fırçası uygulama kolaylığı sağlıyor, özellikle de kaşlarınız pek de kalın değilse. Yapısı hafif ıslak, kuruduktan sonra pudralı yapıya dönüşüyor.Uygulamadan kısa bir süre sonra sabitleniyor. Kaşları odun gibi sertleştirmeden güzelce sabitliyor. Rimmel London Brow This Way kaştaki boşlukları daha yoğun doldururken, Essence Make Me Brow Eyebrow Jel Mascara biraz daha az renk veriyor. 

Kaşlarımda çok yoğun boşluklar olmadığı için günlük olarak Essence' i kullanmayı sevdim diyebilirim. Eğer çok doldurma gerektiren bir durum olursa zaten ben bu işi önce far ile halledip, daha sonra renkli kaş maskarası ile üstünden geçiyorum, hem de daha doğal bir görüntü elde etmiş oluyorum. 

Rimmel London Brow This Way' in fırçası biraz daha nazik uygulama yaparken, Essence bir tık daha sert geldi nedense bana. Onun dışında sabitleme özelliği iki üründe de aynı. 

Bendeki Essence Make Me Brow Eyebrow Jel Mascara' nın rengi 01 Blondy Brows, küllü kumral saçlarım ve kaşlarımla çok da uyumlu oldu.

Kısacası fiyat performans oranı ile bence Essence Make Me Brow Eyebrow Jel Mascara günlük makyajlarda kurtarıcı bir ürün. 


Rossmann ve Gratis' lerden  9.25 TL' ye satın alabilirsiniz.



4 yorum:

  1. bende koyu rengi var güzel bir ürün bence ve bu ara daha sık görüyorum ben bunu dağıtım yapıldı herhalde..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben her gittiğim Essence standında ya hiç yok ya da bir tane :)

      Sil