30 Kasım 2015 Pazartesi

Bitenler 7

Geçtiğimiz ay çok verimli yazamadım. Aslında çok da güzel planlamıştım. Bazen evdeki hesap çarşıya uymuyor, benimki de o misal oldu. Neyse ki fotoğraflarımın hepsi hazır sadece yazılmayı bekliyorlar :) 
Hadi o zaman geçtiğimiz aylarda neler bitirmişim bir bakalım.


Nivea Matlaştırıcı Tonik (Yağlı ciltler için): Ferah Nivea' nın kendine has kokusu var, makyaj kalıntılarını temizlemede de oldukça başarılıydı. Matlaştırma konusunda pek bir etkisini göremedim. Yazısı şurada.

La Roche Posay Termal Su: Yaz aylarında ve sonbaharın başlarında elimden düşmeyen şişe :) Şu an Avene Termal Su' yu kullanıyorum, aralarında bence hiç bir fark yok yapısal olarak. Tek fark pompa kısmı, La Roche Posay' in püskürtme sistemini pek sevmediğimi söyleyebilirim, belki de elimdeki mini boy olduğu için böyledir. Avene Termal Su yazısı burada.


Vichy Makyaj Temizleme Suyu: Dermokozmetik olması dışında Garnier Makyaj Temizleme Suyu' ndan pek de farklı olduğunu düşünmüyorum. Yazısı burada.

İpelina Hidrofil Pamuk: Pamuk, makyaj temizleme pedi konusunda bence İpek/İpelina açık ara farkla önde diğer markalardan. Bittikçe alıyorum zaten, yalnız oval makyaj temizleme pedlerini yakınımda Watsons olmadığı için Bim' in Apax pamukları ile aldatıyorum :)


Rituel de Beaute Siyah Nokta Temizleyici Bantlar: Biliyorum görmekten bıktınız :) Yazısı şurada.

Elidor Canlandırıcı Kuru Şampuan: Batiste kuru şampuan kullandıktan sonra Elidor da neymiş dedim, verdiği temizlik hissinden dolayı:) Evin bir yerinde yarım halde bulunca zorda kaldığım günlerde ve 3-4 saat idare etmesini istediğim günlerde kullanarak bitirdim. Yazısı burada.

L'oreal Sun Kiss Renk Açıcı Jel: Açık kumral saçlarımda yaz boyunca aralara ve saç uçlarına ışıltı vermek amacı ile kullandım, saçlarımı yıpratmadan bir iki ton kadar açtı memnun kaldım.

Çam Terebentin: Bittikçe alınanlardan, şampuanlarıma mutlaka eklemeyi ihmal etmiyorum. Hem saç dökülmesine karşı etkili hem de çabuk uzamasına yardımcı.


Colgate Optik Beyaz Ağız Çalkalama Suyu: Naneli ferah bir çalkalama suyuydu. Şimdilerde buz ferahlığı versiyonunu kullanıyorum, ondan da memnunum.

For Your Beauty Beyazlatıcı Diş Pastası: Macun kıvamında, zaten kullanımı da macun gibiydi. Haftada iki üç kez kullanımı öneriliyor. Ben hassasiyet yaratmasından korkarak haftada bir kullanıp bitirdim. Pek de bir etkisini görmedim nedense. Bir daha almam. Zaten benim diş macununda artık tek favori markam Splat :)

Nivea Soft El, Vücut, Yüz Kremi: Yaz için sıcak havalarda ideal bir el kremiydi. Ama bana kışın yetersiz geliyor. Yazısı şurada.

Benim geçtiğimiz aylarda bitirdiklerim bu şekildeydi. Ortak kullandığınız ürünler var ise yorum bırakırsanız çok sevinirim :)


2 yorum:

  1. termal sular tabi ki favorim :-)) baya ürün bitirmişsin tebrikler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Geç tanıştım termal sularla ama bir daha bırakmam :)

      Sil