7 Aralık 2015 Pazartesi

Splat Blackwood Diş Macunu

Blogumun bu haftaki ilk konuğu diş macununda en sevdiğim marka olan Splat :) Daha önce ev ortamında dişlerimi iki ton kadar beyazlatan macununu denemiş oldukça memnun kalmıştım. Onun yazısına buradan ulaşabilirsiniz. 
Gelelim yine Special serisinden severek kullandığım Splat Blackwood Diş Macunu' na!

Biraz önce belirttiğim dişlerimi iki ton kadar beyazlatan diş macununu kullandıktan sonra olası bir diş hassasiyetine karşı Biocalcium diş macununu bir süre kullanıp bitirdim. Geçtiğimiz günlerde de bir seyahate çıkmam gerektiği için bu mini boy olan Splat Blackwood Diş Macunu' nu yanımda götürmüştüm. Yaklaşık iki hafta boyunca düzenli olarak sabah akşam kullandım ve bitirdim. Az bir miktarı tüm ağız ve diş temizliğine yetiyordu, fırçalamadan sonra verdiği temizlik hissi gerçekten şahaneydi. Benim genzime herhangi bir macun değdiğinde öğürme mekanizmam o kadar aktiftir ki, tadını sevmediğim ya da ağır kimyasal tadı olan herhangi bir madde değsin hemen gözlerim yaşarır, öğürme hissi gelir. Fakat bu diş macununda o hissi hiç yaşamadım. Fırçalama sonrası vermiş olduğu ferahlık da güzeldi.

Dişlerim zaten doğal beyazlığına ulaşmış halde olduğu için, bu diş macunu var olan beyazlığı sürdürmeme yardımcı oldu. Dış ambalajı gibi macunun kendisinin de siyah olması sizi ürkütmesin. Yaklaşık 2-3 dakikalık fırçalama süresinin sonunda macunun rengi ağız içinde çok çok açık gri rengine dönüşüyor. Dişlere vermiş olduğu beyazlık da cabası :)

İçerisinde huş ağacı kömürü, tat verici stevya, biosol,aktif karbon ve ardıç ekstresi olan diş macunu SLS, alkol, renklendirici ve florür içermiyor. 

Splat diş macunlarına Gratis ve eczanelerden sahip olabilirsiniz. Özellikle Gratis mağazalarında her ay bir serisi indirime giriyor.

Sizler Splat markasına ait hangi çeşit macunu denediniz? 





4 yorum:

  1. splat macunlarını çok seviyorum bu siyah olan da favorilerimden biri.. white plus 'ı da tavsiye ederim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. White Plus tam boyuna başlıyorum bugün ben de :)

      Sil
  2. Ben de değişik olarak bu macunu kullanmayı seviyorum. Splat hayatıma giren güzel bir marka oldu.

    YanıtlaSil