3 Kasım 2015 Salı

Maybelline The Falsies Volume Express Maskara II Black Drama

Maybelline maskaralar hakkında pek çok yazı blogumda mevcutken, çok beğenilen 
Maybelline The Falsies Volume Express  Maskara' yı da denemesem olmazdı :) 

Maybelline The Falsies Volume Express  Maskara


Cosmetica özel günlerde o kadar güzel indirimler yapıyor ki yine o indirimlerin birine denk gelip 7.90 TL gibi komik bir fiyata görünce ben de hemen satın aldım. 

Maybelline The Falsies Volume Express  Maskara, kavisli sentetik kirpik filamentlerine sahip bir fırçaya sahip. Takma kirpik vaadiyle karşımıza çıkıyor. Fırçanın şeklini ilk gördüğümde nasıl hakimiyet kuracağım diye düşünmedim değil. 

Maybelline The Falsies Volume Express  Maskara

Gelelim benim beklentilerime ve bendeki etkilerine:

İlk katta kirpiklerimin görünümünü belirginleştirdi, Kavisin iç kısmı ile ilk katı geçtim. Gerçekten de böyle bir fırçadan beklemediğim hacimi elde ettim, Hele ki çok övülen Rocket Volume maskaradan sonra pek de temkinli yaklaşmıştım. Hakkını yemeyeyim cidden hacim konusunda Maybelline The Falsies Volume Express başarılı. İlk katta bile verdiği simsiyah görüntüye bayıldım.

İkinci katı ise kavisin dış kısmı ile geçtim, bu sayede hacim kazanmış kirpiklerimi biraz da tarayarak uzatma özelliğini aktive etmiş oldum. Fakat maskara bu fırçası ile benim hakimiyetimi öyle zorlaştırıyor ki göz çevreme bulaştırmadan sürdüğüm tek bir gün bile yok. Peki bu kadar zahmete değer mi derseniz? Yarattığı takma kirpik etkisinden sonra değer diyorum, fakat günlük kullanım için. Daha önce The One by One Maskara' da da yaşadığım gün sonunda göz altlarına dökülme probleminden dolayı bu maskara da günlük olarak sevdiğim bir maskara oldu. Belki suya dayanıklı olan versiyonunu denesem bu sıkıntı da ortadan kalkar, onu da en yakın indirimde alıp deneyeyim en iyisi :) 


Diğer Maybelline Maskara Yazılarım:

Maybelline The Colossal Go Extreme Volume Mascara




7 yorum:

  1. Agirlik yapiyor gun icinde ama :/ Maskara fircalari gercekten cogu zaman maskaranin kendisini sevmememe neden oluyor benim de.. Güle güle kullan canim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) İki kattan fazla uygularsam bende de ağırlık yapıyor :(

      Sil
  2. Maybelline'in rimel çeşitlerini çoğalttıkça rimel kalitesinden ödün vermeye başladığını farkettiğimden beri almıyorum. Falsies maskaranın falsosu da yapısı ve fırçası ne yazık ki, kirpiklerimi düzleştirip aşağı indiriyor : (

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle katılıyorum acaba sadece ben mi böyle düşünüyorum diyordum falsies volüm express tam bir facia kirpiklerim bir birine giriyor ve yukarı kalkmıyor kesinlikle bir daha almam

      Sil
    2. Her maskara herkese uymayabiliyor malesef :(

      Sil
  3. bu tarz maskaraları seviyorum...

    YanıtlaSil