12 Kasım 2015 Perşembe

Eklips Makyaj Fırçaları

Eklips makyaj fırçaları bugün blogumun konuğu oluyor. Uygun fiyatlı ve görevini en iyi şekilde yerine getiren, yıkama sonrasında da sizi hayal kırıklığına uğratmayacak bir fırça arayışındaysanız bence Gratis' lerde satılan Eklips markasına ait makyaj fırçalarına bir şans verebilirsiniz. 


Elimde bulunan severek kullandığım fırçaları: Pudra fırçası, allık/kontür fırçası ve fondöten fırçası

Fırçalardan biri 8 aydır elimde, diğer ikisi ise 2 aydır. Bu süreçte onlarca kez yıkamama rağmen herhangi bir deformasyon veya kıl dökme sıkıntısı ile karşılaşmadım. 


Pudra fırçası: Rahatlıkla transparan pudra uygulayabiliyorum. Geniş yüz hatlarına sahipseniz allık fırçası olarak da kullanabilirsiniz. Fiyatı yanlış hatırlamıyorsam indirimde 7-8 TL civarıydı. 


Allık/kontür fırçası: Toz allıklarımı rahatlıkla uyguladığım bir fırça. Aynı zamanda açılı olmasından dolayı kontür fırçası olarak da kullanabiliyorum. Fiyatı indirimde 7-8 TL civarı olmalı.


Fondöten fırçası: Yoğun kapatıcılık istediğim günlerde fondöten/BB kremimi bu fırça ile uyguluyorum. Aynı zamanda göz altı kapatıcımı pudra ile sabitlemek istediğimde de yine bu fırçayı kullanmayı çok sevdim. İndirimsiz 5-6 TL gibi bir fiyatı vardı. 

Kısacası makyaja yeni başlayanlar uygun fiyatlı makyaj fırçası arayışındaysanız, Eklips markasına ait fırçalara bakmanızı öneririm. 

2 yorum:

  1. Eklips'in açılı bir göz fırçasını almıştım, kaç kere yıkadığımı hatırlamıyorum, en fazla 2-3 kıl dökülmüştür. Allık fırçası da güzel görünüyor, bir ara bakmalıyım :)

    YanıtlaSil
  2. Faydalı bir yazı olmuş, eklips fırçalarını merak ediyorum bende RT fırçalara o kadar para vermektense sanırım bunları tercih edicem :)

    YanıtlaSil