26 Haziran 2015 Cuma

Prozinc Saç Bakım Maskesi Tüm Saç Tipleri İçin

Merhaba!

Prozinc Yaz Bakım Setinden oluşan set yaklaşık bir ay önce elime ulaşmıştı. Dün de bahsettiğim gibi bütün seti 1 ay olmasa da 2-3 haftalık süreçte deneyimledim. Etkilerinden memnun kaldığım için de Ramazan ayı sonrasına sakladığımı belirtmiştim. Şu an başka marka saç bakım ürünlerini deniyorum. Prozinc Saç Bakım Maskesi için de yeterli deneyime sahip olduğumu düşünerek hemen paylaşmaya başlıyorum.
PROZINC SAÇ BAKIM MASKESİ


Prozinc Saç Bakım Maskesi, bitkisel bir kompleks olan Sanicapyl kepeğin önlenmesinde ve sebum kontrolünde etkilidir. İçeriğindeki Trichogen sağlıklı saç gelişimi için uygun ortamın sağlanmasında yardımcıdır. Protein yapısındaki Phytokretain sayesinde saçın elastikiyetinin ve canlılığının geri kazanılmasını sağlar. Shea butter ile yıpranmış olan saç ve saç derisini nemlendirir. Saçın kırılmasını, koparak dökülmesini engellemete yardımcı olur. Dermatolojik olarak test edilmiş. Renklendirici ve paraben içermez. 

Epey göz dolduran içerik gerçekten de vaatlerini yerine getiriyor mu?

Banyoda saçlarımı şampuanlayıp duruladıktan sonra Prozinc Saç Bakım Maskesi' nden bir miktar alıp saç diplerinden başlayarak uçlara doğru uygulama yapıyorum. Saçlarım ince telli ve çabuk söndüğü için, saçların dip kısımlarına uygulanan bakım kürlerine biraz temkinli yaklaşırım. Fakat banyo sonrası bekleyişte (saçlarımı genelde ısıl işlem kullanarak kurutmuyorum, kendi halinde kurutmaya özen gösteriyorum) pek de umutlu olduğum söylenemezdi. Saçlarım kuruduktan sonra sonuca çok şaşırdım, eskisinden bir tık daha hacimli bile olmuştu diyebilirim. Fakat benim çabuk sönen saçlarımdaki bu saltanat bir gün sürdü malesef. Ben de bir daha uygulamamı saç boyları ve uçları şeklinde yaptım. Hem saçlarım çabuk sönmedi hem de saç uçlarım daha parlak oldu. Haftada 1-2 kez kullanımı önerilmekte, fakat ben çabuk sönmesinden korktuğum saçlarıma haftada bir uyguluyorum yeterli geliyor :) Şampuanı ve saç spreyinde olduğu gibi tropikal meyve kokuları bu bakım maskesinde de mevcut!

Permadan, boyadan, ısıl işlemden yıpranmış saçların görüntüsünü düzeltmesinden dolayı ben sevdim diyebilirim:) Sizler de bu ürünlere eczanelerden ulaşabilirsiniz. 

Herkese mutlu hafta sonları!

4 yorum:

  1. prozinc şampuanlar çok başarılı bunu da not ettim bakalım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İrem abla' cım umarım sen de memnun kalırsın :)

      Sil
  2. Amazing post dear!
    www.bloglovin.com/blogs/printed-sea-3880191

    YanıtlaSil
  3. Please check out my site too and let me know what you think.Im by using a little issue I cant subscribe your feed, Im using google reader fyi. My mate and that i
    Neuroluma have been just talking over this excellent topic, she happens to be continually endeavouring to prove me incorrect! I will show her this kind of post let alone rub it in the little!http://www.healthsupreviews.com/neuroluma/

    YanıtlaSil